Behandlinger

Læs hvad andre synes

Udtalelser om Vesterhypnose

Johanne Bengtsson (20-11-2019)

Hej Simon. Jeg var hos dig 2.november til rygestophypnose, og jeg er stadig røgfri, ligesom jeg heller ikke bruger nikotinpræparater. Det er dejligt – og det har været lettere end jeg forventede. Jeg har endda været til fest og fået et par glas vin uden at blive fristet til at tænde en cigaret. Lysten til det er der ind imellem, men den forsvinder hurtigt igen. Til gengæld er det LANGT vanskeligere ikke at tage på – det går ikke så godt…. Jeg har skrevet til syv af mine venner og fortalt om mit rygestop, og jeg har rigtig god opbakning alle vegne fra. Som aftalt får du her den 8. mail.

Tak for hjælpen. Mvh Johanne Bengtsson

Jan Wikke (23-11-2019)

Tusind tak for hjælpen det var ikke så ikke så svært som jeg troede takke være dig og hypnosen har næsten ingen afstinænser tusind tak venlig hilsen
Jan Wikke

Celine Juel Hansen (25-11-2019)

Jeg lovede lige at skrive igen. Denne gang er det gået lidt bedre, men jeg synes stadig det er utrolig svært. Jeg hænger i og holder ud, men synes ikke det er nemmere end at holde op på egen hånd, desværre. Ved ikke hvorfor det ikke lige skulle virke på mig. Bare ærgerligt 😊 Tak for din indsats alligevel. Ha en god jul 🎄

Carina L. Nielsen (18-11-2019)

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig, for at du har hjulpet mig til at stoppe med at ryge. Jeg har nu været ikke ryger i 16 dage og jeg er pisse stolt over mig selv.

Laura Würtz Knudsen (15-11-2019)

Hey Simon, mange tak for hjælpen med mit rygestop, igår var 2 uger uden cigaretter og der er heller ingen lyst. Så mange mange tak for hjælpen.

Desiree Ringtved (15-10-2019)

Jeg har været hos Simon på hans rygestop. Det er to uger siden på onsdag. Jeg har ikke røget siden jeg gik ind af hans dør… jeg har ikke en gang haft lyst 🙏🏻 Alt hvad man ikke lige forstår, er nemt ar sætte spørgsmålstegn ved, men fir mit vedkommende kan jeg kun sige .. DET VIRKER 🙏🏻🌹Har valgt at ligge brochure på min bodega og flere har overvejet at prøve. Nogle har sågar bestilt tid his Simon 🌹 Min egen datter vil også afsted. Så det er næste skridt.  Tusind tak for hjælpen Simon, ved det er en beslutning man selv tager, men med din hjælp og dine redskaber har det bare været det nemmeste og den bedste beslutning 🙏🏻🌹🙏🏻🌹🙏🏻🌹🙏🏻🌹

Frank Juul (13-10-2019)

Hej Simon – her en lille hilsen for at fortælle at jeg endelig er blevet fri af nikotin-afhængigheden, og det er jeg rigtig glad for:-) Det er lykkedes med hjælpen fra dig og en smule viljestyrke. Der er nu gået 18 dage uden nikotin- præparater, og det bliver nemmere for hver dag, og jeg er overbevist om at jeg ikke kommer til at falde i, og begynder at ryge igen 🙂 Jeg har, som aftalt for at få den livsvarige garanti), skrevet (SMS) til 7 af mine nærmeste – de glæder alle sig på mine vegne 🙂 Du kan nok forvente flere kunder/klienter, da flere af mine rygende venner gerne vil stoppe, og er interesserede i en hypnose session efter at have oplevet dine gode resultater 🙂

Tak for hjælpen. mvh Frank Juul

Mona Graae (24-9-2019)

Kære Simon. Jeg har meget snart været ikke-ryger i 3 uger og nyder det i fulde drag, så Simon tusind tak for hjælpen, til at gøre mig til ikke-ryger. Det er mange år (næsten 40 år) siden jeg har haft det så godt og at det skulle være så nemt, havde jeg aldrig troet, så igen tak Simon. Alle de 7 jeg har skrevet til omkring, at jeg nu er ikke-ryger, støtter og bakker mig op i mit “nye” liv, som IKKE-ryger.
Hypnosen har ligesom sagt til min hjerne (måske mit 13 årige jeg) , at jeg aldrig har røget, så jeg har ingen abstinenser, uro eller andet, så hygge for mig er bare det at leve et sundt og røgfrit liv.
Jeg er mere glad, går og smiler for mig selv, når jeg går tur med min hund Polly og hun nyder også at mor er ikke-ryger, vi kan bedre trække vejret.
Igen Simon tusind tak for hjælpen til mit nye sunde liv, som IKKE-ryger.
Kærlig hilsen, Mona en glad ikke-ryger

Gunner Jensen (18-8-2019)

Hej Simon! Ja, nu er der gået mere end 14 dage siden jeg besøgte dig, hvor du behandlede en dårlig vane med tobaksrygning. Tusind tak for det. Vi prøvede også at bugt med alkoholvanen, men det er ikke rigtig lykkedes, vel nok fordi jeg har dulmet trangen til en smøg med en pilsner eller 2. Det må vi gøre noget ved lidt senere Men “trangknuseren” har jeg brugt mange gange til tobakstrangen, jeg har klippet rigtig mange smøger i stykker og det hjælper. Selv når fruen sidder og ryger ved siden af mig generer set ikke. Det værste er når vi skændes og det gør vi tit, al for tit.

Jeg ville ønske at kunne gøre noget mere for hende, men hu vil ingenting? Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på mine breve, samt venner og bekendte jeg har talt med, det er dejligt. Du skal have tusind tak for hjælpen håber jeg må komme senere og få styr på øvrige problemer.

Hilsen Gunner Jensen

Bettina Christensen (19-7-2019)

Hej Simon, Jeg skulle jo skrive inden for 3 uger. Jeg er i USA og jeg syntes det er mega hårdt, 😬😬
Vh Bettina

Peter Cornelius Sørensen (11-7-2019)

Nu er det godt 3 uger siden du var hos os. Tusind tak for hypnosen. Har overhovedet ikke haft lyst til rygning, har ikke kun skrevet til venner, men fortalt personligt til omkring 30 familie og nære venner, De støtter os enormt, ingen ryger når vi er sammen.

Mvh Peter Cornelius Sørensen og Hanne Henriksen

Simone Chuntarawibool (11-7-2019)

Kære Simon
Tak for sidst. Jeg var hjemme hos dig lørdag d. 22 juni 2019, og siden den dag er jeg ikke-ryger! Mine børn er meget glade og de er stolt af mig. Jeg er begyndt at dykke mere motion og spise sundere. Jeg har ændret min livstil og tænker meget over at jeg gerne vil leve længere og sundere sammen med min familie.
Det har været svært nogle gange, og jeg tænker en gang imellem på cigaretter når jeg har det svært, men jeg ryger ikke. Jeg føler mig stærk når jeg klarer mig igennem de svære tider (rygetrang). Jeg har alle opbakning omkring rygstop og de er stolt af mig.

Tak fordi du hjalp mig.
Mvh. Simone

Karin Høj (10-7-2019)

Hej! Simon, dette er min 19 dag som ikke ryger. Jeg har det fantastisk og som KOL patient kan jeg kun varmt anbefale alle rygere at besøge dig. Min livskvalitet er steget enormt. Tak til dig.

Hanne Henriksen (9-7-2019)

Jeg er stadig røgfri hurra. Jeg har svært men klare det. Klapper mig selv på skulren. Har du et par redskaber der kunne bruges til hjælpe mig til ikke have det så svært. Men tak det hjalp med hypnose. Hav en god dag.

Anny Valentin (7-7-2019)

Hej Simon, stor tak. Nu er det 16 dage siden jeg fik hypnose og jeg er nu en glad ex ryger. Så stor tak til dig, jeg er glad og stolt over ikke at skulle tænde en cigaret igen.

Majbritt Nielsen (22-3-2019)

Hej Simon. D. 7 – 3 – 19 var jeg hos dig for at stoppe med at ryge. Jeg har så været ikke ryger lige siden. Det er helt fantastisk. Tænk at jeg bare kan sige nej, når den lille tosse siger nu skal vi ryge. Alle inkl. De 7 jeg har skrevet til er super positive og med kæmpe opbakning. Rygerne passer på ikke at ryge i nærheden af mig el.bare sige noget om rygning. Men det genere mig ikke. Jeg ved at kampen ikke er slut endnu men hvis det ikke bliver sværer end det har været indtil nu, så skal jeg nok klare den. Kæmpe tak til dig for hjælpen.
Hilsen Ex ryger
Majbritt Nielsen

Henriette Rosenørn-Due (21-3-2019)

Hej Simon, 1000 tak for din kompetente hypnose (i morgen 3 uger siden). Jeg er stadig røgfri, og må sige, at dette er ikke mindre end fantastisk. Jeg har slet ikke haft abstinenser, og tror selv på, at dette er et permanent stop.
Mvh.
Henriette Due

Charlotte Erritzøe (24-1-2019)

Hej Simon, Tak for rygestop hypnosen d. 4/1. Nu er der snart gået 3 uger og jeg er fortsat IKKE-ryger. Jeg vil gerne takke dig for at ualmindelig behagelig oplevelse som har formået at fjerne min rygetrang. Det eneste jeg har kunne “døje” med har været min dårlige vane/dårlige rutiner, men når jeg så har stoppet op og tænkt tanken “at ryge en cigaret”, så har lysten bestemt ikke været der. Den er simpelthen blevet byttet ud med en kvalmende følelse.

Min familie, mine venner og ikke mindst mine kollegaer har været en stor støtte. Og dem af de få der er tilbage som rygere, de har sågar spurgt til mit rygestop og har anbefalet dig til hver og en af dem. Jeg kan kun garantere dem et let rygestop uden trang til anden dårlig vane eller enorm vægtstigning 🙂 Tak Simon!
Med venlig hilsen / Kind regards
Charlotte Erritzøe

Michella Olsen (19-11-2018)

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge, for 2 uger siden. Du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke det ville være så nemt og så sjovt at gøre. Alle andre har været så positive. Jeg har endda skrevet til 7 familiemedlemmer at jeg er ikke-ryger og de har været meget støttende hele tiden. Jeg vil gerne takke dig igen og håber at jeg forbliver ikke-ryger.

Susanne Schultz Hejselbæk (20-9-2018)

Hej Simon. Jeg ryger ikke, der er nogle gange krise men jeg tager bare en stor indånding og udånding.

Nanna Madsen (30-8-2018)

Kære Simon,
Mange tak for din hjælp til at få mig til at stoppe med at ryge. Det har været overraskende nemt.. jeg har dog været ved at falde i et par gange, men dine metoder -især “trangknuseren”- har været til stor hjælp disse tider. Jeg føler allerede jeg har mere tid i hverdagen og at jeg kan fordybe mig bedre, uden tanken eller lysten til en smøg, som distrahere. Jeg må være ærlig at indrømme at jeg ikke er 100% sikker på at jeg ikke falder i igen i fremtiden. -Men ved det er en negativ/”forkert” tanke, og at jeg nok sagens skal klare det! Jeg prøver at holde mig positivt til det. Samtidig får jeg også en masse støtte fra dem omkring mig, og de er jo alle stolte. Så tænker lidt jeg har noget at leve op til nu, så jeg vil holde det så længe som muligt i hvert fad.
Mange tak for din hurtige og lette hjælp!

Kirsten Houmann (29-4-2018)

Kære Simon. Jeg vil gerne takke dig for min behandling hos dig d.23/4-18 for at stoppe med at ryge.Jeg er meget glad og lettet over at din behandling virker og jeg er blevet IKKE RYGER. Brevene jeg skulle skrive og trangknuseren har været gode værktøjer for at blive røgfri. Med stor og venlig hilsen fra

Kirsten Houmann.

Helle Visholm (15-4-2018)

Hej Simon
Tusinde tak for din hjælp til mit rygestop. Det har været vildt nemt, har på ingen måde haft trang til at ryge,- heller ikke selvom jeg har siddet ved siden af rygere. Nyder min morgenkaffe uden cigaret, og har ikke kastet mig over en masse plader chokolade. Har anbefalet denne form for rygestop til stort set alle jeg kender, som stadigvæk ryger. Tak for denne gang,- sende mine rygevenner hen til dig 😀
Venlig hilsen Helle Visholm (ex-ryger)

Charlotte Wagner

Min søn bed negle og mere til. Simon havde én session med min søn og jeg tænkte at det ville blive svært at hypnotisere en distræt teenager. Men efter 3-4 uger holdt han stille og roligt op. Det var aldrig sket uden Simons hjælp. Jeg vil ikke tøve med hypnose-behandling en anden gang.

Lone Johansen (22-01-2020):

Hej Simon☺️har ikke røget en smøg, så har nu været røgfri i 5 dage,  og i gang med den 6. Er egentlig overrasket over, at jeg ikke hungre mere efter en smøg end jeg gør, men tænker mere på det. Jeg skal så prøve og lægge mine slikvaner,  det var som jeg sagde til dig, jeg spiser noget hele tiden, så der har du altså ikke kunnet gøre en forskel 😱. Med hensyn til rygetrangen,  regner jeg med jo længere tid der går, jo nemmere bliver det. Hilsen Lone

Bjørn Weitmann (24-01-2020):

Hej Simon, det går stadig godt. Men Lone og jeg støtter også hinanden. Tænker meget på smøger, men har holdt kursen indtil nu, derfor godt vi er 2 til at støtte hinanden.

Hilsen Bjørn

Flemming Hendrich Nielsen (14-02-2020):

Hej Simon

Mange tak for hjælpen med mit rygestop, i dag er det 3 uger uden cigaretter og der er næsten ikke nogen lyst, der ikke kan klares med de værktøjer som jeg fik med.

Så mange mange tak for hjælpen.

Bella Østergaard (24-02-2020):

Kære Simon

Som den sidste i rækken, skal du vide at jeg stadig er rygefri, rygestoppet. Jeg har ikke røget i 7 uger.

Jeg har haft nogle issues med forkølelse, hoste og ondt i halsen, og det har kun forstærket følelsen af at det er det rigtige der er sket.
Jeg har genoptaget svømning, og kunne i fredags svømme 25 baner på kortere tid end tidligere, det var en stor succes.

Jeg har skrevet til 7 meget vigtige mennesker i mit liv, som hver især vil være støttende for mig.Tak for din support so far 🙂

hilsen
Bella Østergaard

Mia B Blichfeldt (14-04-2020):

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge for ca 3 uger siden. Jeg vil gerne have at du skal vide, at jeg stadig er ikke ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt.Jeg troede ikke det ville være så nemt og så sjovt at gøre. Alle andre omkring mig har været så positive. Jeg har endda skrevet for at fortælle alle disse mennesker i mit liv, at jeg er ikke-ryger og de har været støttende hele tiden. jeg vil gerne takke dig igen og igen mange gange.
 
Kærlig hilsen
Mia B Blichfeldt

Sead Rama (16-4-2020):

Kære Simon,

Tak for sidst det har været meget nemmere end jeg nogensinde havde troet. Nu har jeg været røgfri siden den 6/4-20 det er 10 dage siden jeg var forbi dig.
Jeg har faktisk slet ikke været rygetrange eller tænkt på smøger selvom min venner familie røg ved siden af mig.

Men i dag synes jeg her til aften måtte jeg ud og gå en tur og få styr på mit hoved og tanker.

Mvh
Sead Rama
Sendt fra min iPhone

Susanne Rix (20-4-2020):

Kære Simon

Jeg vil gerne takke dig, for at du har afvent mig til ikke til at ryge mere fra den 30/3-2020
jeg ryger ikke og tænker slette ikke på cigaretter og heller Ikke på at ryge. det er nu 3 uger siden
Jeg takker dig endnu en gang.

Venlig hilsen
Susanne Rix

Viktoria Olsen (28-04-2020):

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for ar stoppe med at ryge for 8 dage siden, d. 20. april.
Jeg vil gerne have du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk  HumørikonJeg nyder det.
Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke det vil være så nemt og så sjovt at gøre.
Alle andre har været så positive. Jeg har skrevet for at fortælle alle mine venner og familien, at jeg er ikke-ryger og de har været støttende 
hele tiden.
 
Jeg vil gerne takke dig igen og vil anbefale dig, som en god hypnotisør, til andre mennesker, som har bruge for hjælp.
Jeg fortsætter med stor glade mit liv, som ikke-rygerHumørikonHumørikon
 
Med venlig hilsen
 
Viktoria

Flemming Stark (02-06-2020):

Hej Simon Vester Christensen 

Ja så er der jo snart gået 3 uger siden jeg var hos dig til ryge stop hypnose ind til videre går det fint har ikke rørt en cigaret siden d.15/5 så jeg er ved godt mod og en tro på at jeg godt kan holde mit ryge stop nu får jeg også god opbakning fra mine venner og familie som ringer eller skriver til mig og roser mig for at jeg er stædig og holder fast ved mit ryge stop de fortæller mig gang på gang at de godt vil have at jeg er i blandt dem mange år endnu og det varmer kan godt mærke at det var de første 2 uger som var sværeste kan også godt mærke forbedringer ang mine lunger kan nu gå op til 3 sal uden pauser glæder mig til at jeg for en ny tid på lunge ambulatoriumet på Hvidovre hospital da den tid jeg hade blev aflyst pga corona virussen der skal jeg have testet min lunge kapacitet igen så 1000 tak for  hjælpen  
Venlig hilsen Flemming stark 

 

Christina Pedersen (26-06-2020):

Kære Simon
Jeg sender dig denne mail som tak, for at det lykkes mig at stoppe med at ryge for 3 uger siden.
Jeg har været ikke-ryger siden jeg var hos dig d. 6/6-2020. Kl. 10
Jeg syntes ikke at det har været helt nemt, og det er det stadigvæk ikke, men jeg holder fast, og jeg har god støtte af dem jeg har skrevet til og dem jeg ser i min hverdag.
Med venlig hilsen
Christina Pedersen

Lykke Rømer (03-07-2020):

Kære Simon.
Jeg vil takke dig mange gange for dagen den 21/6-20 da jeg kom for at stoppe med at ryge for 12 dage siden. Jeg vil gerne have at du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er sund og glad og har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke at det ville være så nemt. Alle omkring mig har været positive. Jeg har endda skrevet til 8 forskellige mennesker for at fortælle at jeg er ikke-ryger efter at have været hos dig.

Jeg vil gerne takke dig igen, og sige at jeg har sendt billede af dit visitkort til 4 der har bedt om det.

Mange hilsner Lykke Rømer

Bettina Rugtved (15-07-2020):

Hej Simon

Torsdag er det tre uger siden jeg var hos dig og jeg ryger stadigvæk ikke. Det er kun vanerne der trækker. Jeg er meget positivt overrasket. Du er virkelig dygtig og jeg anbefaler dig til alle de rygere jeg kender. 
Dog glemte vi mit det sidste problem som giver en del svedeture, men jeg skal nok komme igennem. Det er fedt at være sluppet af med de tvangsvaner og jeg har ikke erstattet med nogle nye. Jeg er heller ikke sulten hele tiden som ved bioresonans og det er bare SÅ godt. Tusind tak for hjælpen Simon Vester, det var en oplevelse af de bedre.
Mvh.
Bettina Rugtved

Tom Steen Bohs Wiekierak (17-07-2020):

Kære Simon 

Tak til dig, fredag D.26/6-20  For din hjælp til mit rygestop, de 3 uger som ikke ryger har været okay men svært jeg er meget alene.
Mine venner og mine omgivelser roser mig hvilket gør mig glad, jeg kan mærke at det er den vej for mig nu, så jeg må holde hane på.
Så Simon tak for en spændende tanke gang, nu glæder jeg mig til liv som ikke ryger og til at blive et sundere menneske.
 
Bh.
Tom Steen Bohs Wiekierak

Lene Thor Callesen (23-07-2020):

Hej Simon
Jeg er stadig røgfri og synes det går ok er glad for at jeg stadig har følelsen af at jeg er gladere uden en cigaret dog er det meget svært ikke at proppe mad og søde sager i munden håber det stopper el må jeg bede om din hjælp igen 😀🙏❤️👍har fået skrevet til 7 vigtige personer i mit liv og der er fuld opbakning at jeg er ikke ryger nu 🙏👍

Henrik Dan Nielsen (26-07-2020):

Hej Simon

jeg vil gerne takke dig for hjælpen med at holde op med at ryge, jeg har virkelig haft trang til at ryge, men jeg har ikke overgivet mig. Det bliver nemmere dag for dag, og jeg kan virkelig mærke det på min krop. Så endnu engang MANGE TAK.

Mvh Henrik Nielsen

Martin Lehman (11-08-2020):

Hej Simon

Tak for hypnosen.
Jeg har ikke røget i 3 uger og det bliver lidt nemmere hver dag.
Der er ingen tvivl om hypnosen har hjulpet men man skal stadig ville det.
Tak for hjælpen 
 
Hilsen 
Martin Lehman 

Heidi Rasmussen (19-08-2020):

Hej Simon

Tak for sessionen, er stadig ikke ryger men kæmper stadig en del med det, men jeg bruger dine redskaber og det gør det lettere  .. alle er meget støttende overfor mit rygestop det dejligt at have været ikke ryger i 3 uger nu..
 
Mvh heidi 

Victor P Hansen (27-08-2020):

Hej Simon
 
Ja så gik der 3 uger og jeg har slet ikke haft trang til at ryge, jeg har været sammen med rygere og handlet i butikker hvor jeg tidliger købte tobak , Jeg har været opmærksom på tobak men jeg har ikke haft lyst eller trang til det.
 
Det er en hel lettelse og jeg har det rigtig skønt med mig selv , jeg har været stresset og alene , men har klaret mig ganske fint , jeg er sikker på at denne gang er lykkens gang for mig .
 
Jeg er meget taknemlig for din hjælp , og har fortalt alle mine ryger venner om mit møde med dig , håber nogle af dem vil besøge dig i fremtiden.
 
mange hilsener og tak fra 
Victor P Hansen

Ann-Marie Hansen (30-09-2020):

Hej Simon.
 
Vil gerne takke dig for at jeg ikke ryger mere. var hos dig d. 12 sep. 2020 og har ikke røget siden. Så det er rigtig dejligt 🙂 
Troede ikke jeg kunne holde op efter som jeg har røget i ca. 47 år. De første dage var hårde men jeg holdt ud. Tænker da på smøger men det går hurtigt over igen.
Min svigersøn ryger men det er ok, for jeg behøver ikke smøgerne. Har været til polterabend, hvor der var rygere med men det var ok.
Min familie og kollegaer er stolte af mig 🙂
 
Tak endnu engang.
 
Hilsen Ann-Marie Hansen

Naia Rasmussen (11-10-2020):

Kære Simon

I mit hoved hedder du stadig Jan, og jeg begriber ikke hvorfor. Men uanset dit navn, vil jeg af hele mit hjerte, sige dig tak for hjælpen, med mit ryge-stop.

Jeg var hos dig d. 21. september kl. 13, hvor jeg havde røget min sidste cigaret kl. 09 samme morgen. Jeg har stadig ikke røget siden, og er ikke i tvivl om, at du har hjulpet mig igennem en hård proces.
Jeg er virkelig imponeret over nogle af de opdagelser, mit rygestop har givet mig. Det er f.eks. ikke nikotinen jeg har brug for, men pauserne. Vanerne var heller ikke så svære, som jeg frygtede. Dem kunne jeg jo stadig beholde, bare uden cigaretten. Så jeg står ikke med en følelse af, at have mistet eller at mangle noget. Så den lille bitte djævel, der kigger frem engang imellem, er til at holde i skak med, blot at huske på den magt cigaretterne havde i alt i mit liv, samt de redskaber du har givet mig. Dog har jeg endnu ikke haft brug for “trangknuseren”, og som jeg har det nu, tror jeg heller ikke jeg får det.
Jeg har fået skrevet til 7 af de vigtigste personer i mit liv, omkring mit rygestop.
De vidste det alle sammen godt i forvejen, og deres støtte er bestemt også blevet en del af min værktøjskasse, når det engang imellem er lidt svært.

Så Simon, tak fordi jeg i morgen kan fejre, at være røgfri i 3 uger!

Venlig hilsen

Naia Rasmussen

Mia Budek (25-10-2020):

Kære Simon
Jeg skylder dig en stor tak , nu har jeg ikke røget fra d.20.10 selvom vi først havde en aftale d 21.10
Jeg har haft en dag hvor jeg , var ved at falde i min gamle vane, der måtte jeg bruge min styrke og fortælle mit indre jeg, at jeg ikke røg og aldrig kom til det igen
Jeg var til fest igår aftens, og havde det rigtig fint , med ikke at skulle gå med ud for at ryge, og da jeg blev spurgt om jeg havde en cigaret , kunne jeg stolt sige, jeg ryger ikke.
Jeg har sent brev til 10 af mine venner, om mit rygestop og alle har været meget støttende
Så endnu engang tak for at hjælpe mig til at blive ex ryger , troede det ville være svære , så er positivt overrasket over det er gået så nemt

Kærlig hilsen
Mia Budek

Jane Groth Andersen (27-10-2020):

Hej Simon

Jeg var hos dig for ca. 3. uger siden, og jeg er stadig røgfri, men jeg syntes at det er meget svært, og jeg har fået at vide at jeg snærer af alle, men jeg håber at det snart bliver bedre.

Med venlig hilsen

Jane Groth Andersen

Gitte Westergaard (13-11-2020):

Hej Simon.

Tusind tak for din hjælp. Jeg har ingen bivirkninger haft og det har gjort det hele meget nemmere for mig i mit rygestop, En kæmpe hjælp har været den støtte jeg har oplevet og det at jeg ved at du kun er et opkald væk.

Michael Riedel Djursholm (12-11-2020):

Kære Simon.

Mange tak for din store hjælpe med mit ryge stop, jeg har ikke haft det bedre siden jeg er stoppet.
Det har været en kamp, men jeg er kommet over den kamp, takket været din store hjælp.
 
Det har hjulpet meget på at sende et brev ud til de vigtigste mennesker i mit liv og de har virkelig støttet mig.
 
Endnu engang tak for hjælpen. 
 
Med venlig hilsen 
Michael Djursholm 

Pia Martinsen Hansen (24-11-2020):

Kære Simon.

Jeg var til hypnose fredag d. 06.11.2020 Vil bare fortælle dig hvor glad og taknemlig jeg har været for din hjælp.

Har sendt breve til 7 af mine nærmeste venner, de er så stolte over mit rygestop.

Mit helbred er blevet meget bedre i de sidste efterhånden 3 uger, der er gået, har fået meget bedre energi, luft når jeg går med hunden, på jobbet når man skal rende op af trapperne, og ikke mindst min lugtesans og smagssans.

Jeg er dig dybt taknemlig, rigtig mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Pia Martinsen Hansen
Skolehjemsassistent

Kurt Christensen (24-11-2020):

Hej Simon.

Jeg er så stolt af mig selv, har prøvet rigtig mange gange at stoppe med at ryge, men desværre er jeg altid faldet tilbage, men denne gang virker det bare, du skal have tak, mange tak.

Har sendt 7 breve rundt til min familie, de troede ikke rigtigt på mig den først uges tid, men nu er de pave stolte.

Er bare så glad. Kan ikke forstille mig at, jeg skulle begynde igen, alt er blevet meget bedre.

Både Pia og mig har fortalt vidt og bredt om dig og din hypnose.

Mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen.

Kurt Christensen.

Maiyanne Bente Siff Fischer (26-11-2020):

Hej Simon.

Jeg er stadig røgfri, har selvfølgelig haft enkelte dage hvor jeg har haft lyst, troede jeg, men med tanke på noget af det du sagde så savner jeg overhovedet IKKE cigaretten. 
Det har været nemmere end jeg troede men ved jo også at beslutningen var taget da jeg kom til dig, og med lidt hjælp fra dig går det bare pisse godt. 
 
Har anbefalet dig til et par veninder så nu må vi se om de tager den rigtige beslutning. 
 
Tak for sparket, god jul og godt nytår. 
Vh. Maiyanne Fischer 

Judith Bärnholdt (4-12-2020):

Hej Simon,

i dag er det 3 uger siden jeg var hos dig ang. Rygestop, ryger ikke TAK vi ses d 18/12 god dag

knus Judith

Dorthe Macholm (08-12-2020):

Hej Simon
Der er mange der støtter mig i mit rygestop 😀 det er fantastisk 😀
Hilsen Dorthe

Tina Rose Jacobsen (11-12-2020):

Kære Simon

Tak for sidst. Jeg er stadig røgfri, og det har indtil nu været let at skubbe tanken om en smøg væk. Jeg har fået fin opbakning fra mine forældre
God jul og godt nytår 
Tina Rose Jacobsen 

Henriette Sunne (23-12-2020):

Kære Simon.
 
Jeg var hos dig fredag d. 3. Dec. 2020 for at stoppe min rygning og jeg vil hermed takke dig.
Jeg har virkelig nydt og fortsat nyder min frihed i at være ikke-ryger og lugtfri for tobaksrøg. Det mentale billede af mine rensede hvide lunger er fortsat meget stærkt og et fantastisk billede at mit nye liv og mit nye jeg.
Tak for at du hjalp mig med at komme til at gå på den sunde røgfrie sti 😄
 
Glædelige julehilsner 🎄
Henriette Sunne 

Jette Holst (23-12-2020):

Kære Simon,
Jeg vil gerne fortælle dig at jeg før mit besøg hos dig røg min sidste cigaret og har ikke røget siden. 
Det har været svært for mig at lade være med at ryge. Jeg har haft mange abstinenser, uro i kroppen og megen irritation.
Jeg har haft mange problemer med at få dit link til at virke , men det virker nu, og jeg ved derfor ikke om det ville have hjulpet på mine abstinenser.
Jeg har som foreslået skrevet til 8-10 af mine nærmeste om min situation, og de følger nøje mit rygestop.
Med ønsket om en God Jul og et Godt Nytår,
Jette Holst

Michael Kurtzweil (24-01-2021):

Hej Simon fra Vesterhypnose

Jeg vil gerne takke dig for din hypnose ifm mit rygestop.

Det var lige det der skulle til, for at jeg endelig kunne blive røgfri

Uden din hjælp, tror jeg ikke jeg var blevet røgfri.

Det er én af de bedste ting, som er sket i mit liv, når man tænker på,

At starte med at ryge, nok er det dummeste jeg nogensinde har gjort.

Jeg har allerede anbefalet dig til 5 personer, som hvis ikke de har bestilt tid, vil gøre det i den nærmeste fremtid.

Jeg vil fortsætte med at anbefale dig, til enhver som kunne være interesseret i et rygestop.

De bedste hilsner og 5 stjerner herfra.

Mvh Michael

Marianne Andersen (04-02-2021):

Hej Simon 😊
I morgen har jeg været ikke ryger i 14 dage 🙌 takket været dig , som har gjort det muligt .
Det har ikke været så hårdt ,som jeg regnede med . De 7 jeg har skrevet til har virkelig bakket mig op 😄
Jeg er glad for at det lykkes .
Endnu engang tak for hjælpen .
Vh Marianne

Helen Bonnen (25-02-2021):

Kære Simon.
På falderebet til udgangen af den 3 uge siden mit besøg hos dig , vil jeg – med glæde – fortælle dig , jeg fortsat er røgfri og nyder
At være det. Det har været ukompliceret og uden ubehag at stoppe – kan kun ærgre mig over jeg ikke har besøgt dig noget før.
Siger dig tak for hjælpen – det gør en verden til forskel.
Bh helen bonnen

Velkommen til Vester hypnose

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme.

Adresse

Østergade 66, st th
4000 Roskilde

Telefon

Disclaimer

Det skal understreges, at hypnose og sessioner ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved