Støt mit arbejde

Taknemmelig for bidrag

Jeg er taknemmelig for alle slags bidrag, som du er villig til at give, samtidigt med at det giver mig muligheden for at fortsætte med at hjælpe endnu flere mennesker. Vil du leve i en verden, hvor nogen har evnen til at hjælpe andre, men kun hjælper, hvis de får penge? Jeg gør det ikke for penge, men jeg modtager penge, så jeg kan gøre det, jeg gerne vil gøre. Når jeg har hørt lidt om dig og din situation, vil jeg anmode om at modtage et beløb og herefter vil jeg gerne vide, hvad du vil nyde at give mig. Hvis der er en konflikt imellem de to ting, er jeg sikker på vi kan finde ud af det.

Mit fokus er at udveksle værdi

Hvad er hypnose?

At udføre hypnose er kunsten at optræde overbevisende som om det var et skuespil, en film eller en koncert. Det hele handler om, at du bliver revet med af dine følelser, præcis som når du ser en god optræden af den ene eller anden art. Vi kender alle hvor stort et indtryk en godt fortalt historie kan give og hypnose er udførelsen af en fælles historie, hvor du er hovedpersonen. Nogle gange dikterer hypnotisøren handlingen, mens det andre gange er dig, som kommer med inspirationen. Det er et samarbejde. Hele ideen med at sætte folk i hypnose, er at øge modtageligheden for forslag, så folk bliver opmærksomme på deres egne automatreaktioner.

Slip helt af med rygetrængen

Velkommen til Vester hypnose

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme.

Adresse

Østergade 66, st th
4000 Roskilde

Telefon

Disclaimer

Det skal understreges, at hypnose og sessioner ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved