HVAD ER HYPNOSE?

At udføre hypnose er kunsten at optræde overbevisende som om det var et skuespil, en film eller en koncert. Det hele handler om, at du bliver revet med af dine følelser, præcis som når du ser en god optræden af den ene eller anden art. Vi kender alle hvor stort et indtryk en godt fortalt historie kan give og hypnose er udførelsen af en fælles historie, hvor du er hovedpersonen. Nogle gange dikterer hypnotisøren handlingen, mens det andre gange er dig, som kommer med inspirationen. Det er et samarbejde.

Hele ideen med at sætte folk i hypnose, er at øge modtageligheden for forslag, så folk bliver opmærksomme på deres egne automatreaktioner. Du kender måske fra skolen, at når du havde positive følelser overfor din lærer, så lærte du stoffet meget hurtigere og bedre. Når du udfører de øvelser jeg foreslår dig, vil det automatisk få dig til at stole mere og mere på de ting jeg gør og derfor vil din opfattelse af nye muligheder blive udvidet, så hvad der før syntes umuligt, vil nu være helt naturligt. Din hjerne bliver simpelthen til en lærdommens svamp i trancen og så gælder det bare om at give alle de vidunderlige forslag til dig, som vi er blevet enige om under for-samtalen. Du kan altid afbryde processen, hvis du beslutter dig for at holde fast i dine gamle overbevisninger.

HVORDAN KAN HYPNOSE BIDRAGE TIL AT AFHJÆLPE MIT PROBLEM?

Føler du noget du ikke ønsker at føle? Gør du noget du ikke vil gøre? Er der noget du ikke gør selvom du burde gøre det? Er der noget du gerne vil gøre bedre? Jeg håndterer alle de ting du kan forestille dig, for det handler ikke om mine tanker om dig, men om din fantasi. Sammen kan vi åbne op for dine muligheder og finde nye måder at tænke på, som tjener dig, fordi følelser og alle dine sanser er en konstruktion. Højst sandsynligt er du i en tilstand af oplevelsesblindhed. Min mission er at åbne dine øjne og vække dine sanser, så du bedre kan se, hvad der er lige foran dig.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM HYPNOSE

Her kan du finde svar på de spørgsmål, du måtte stå med, inden du vælger at blive hypnotiseret. Er du interesseret i at komme i behandling eller har yderligere spørgsmål, så skal du endelig kontakte mig.

Hypnose FAQ

Spørgsmål #1
“Kan alle opleve hypnose?

Ja, så længe de vil. Men en hypnotisør kan ikke få dig til at gå ind i hypnose mod din vilje.

Spørgsmål #2
Vil jeg være opmærksom?”

Ja, du vil være mere opmærksom på, hvad der sker. Selv om dine øjne er lukkede, kan dine andre sanser øge deres bevidsthed.

Spørgsmål #3
“Kan jeg huske, hvad der skete under hypnosen?”

Ja og nej. Du vil huske mange ting, men ikke alt. Præcis som det sker i hverdagen.

Spørgsmål #4
“Skal jeg være under hypnotisørens kontrol?”

Nej. Du vil altid være i kontrol. Faktisk når som helst du vil, kan du åbne dine øjne.

Spørgsmål #5
“Hvad sker der, hvis hypnotisøren får et hjerteanfald?”

Selvom dette er meget usandsynligt, vil du blot åbne dine øjne og håndtere situationen som du ville gøre på et hvilket som helst andet tidspunkt.

Spørgsmål #6
“Er hypnose farlig?”

Nej, BMA (british medical association) har godkendt brugen heraf og Tryg Fonden har pr.24/10-2017 givet Assisterende professor Jonas Kristoffer Lindeløv, Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet 999.521 kr. til forsøg med hypnose mod hjerneskade. Du er tryg, da hypnose forekommer i livet naturligt.

Spørgsmål #7
“Hvad skal jeg forvente, at hypnose er ligesom?”

Det kan være en ganske almindelig oplevelse. Faktisk har du allerede været i hypnose, da det sker i aktiviteter som dagdrømme, når du læser en bog og endog nogle gange, når du kører bil.

Spørgsmål #8
“Skal jeg acceptere alle de givne forslag?”

Nej. Dit sind er stærkt og beskytter dig. Du vil afvise eventuelle forslag, der går imod din moral eller overbevisning. Selvfølgelig vil den professionelle hypnotisør aldrig forsøge at komme med skadelige forslag.

Spørgsmål #9
“Hvad er hypnose da?”

Hypnose kan være det tidspunkt, når vi sidder eller står et sted (hjemme eller arbejde), når vores sind begynder at vandre. Ofte vil en der bemærker din sindstilstand sige: “Hej, vågn op, du falder i staver”! Selv om vi bruger udtrykket uden nødvendigvis at tænke over det, er tilstanden meget hyppig. Især hos skolebørn. Du har været i trance eller hypnose og har været helt tryg, og da du besluttede at vende tilbage fra dine dagdrømme, gjorde du det.

Spørgsmål #10
“Hvor mange sessioner skal jeg bruge?”

Dette afhænger af problemets natur. Rygestop gennemføres normalt på kun en session.

Spørgsmål #11
“Hvor længe varer en session?”

Normalt vil det vare en time. En rygestopsession tager højst 120 minutter.

Spørgsmål #12
“Hvor ofte skal jeg se hypnotisøren?”

Dette afhænger af problemet og på dine fremskridt. Hvis du har brug for 2 eller 3 sessioner, vil hypnotisøren normalt se dig en gang om ugen. Men nogle kunder foretrækker to ugers mellemrum eller endda en gang om måneden.