Udtalelser

Jeanette Allentoft 19. februar 2024

Hej Simon.

Du modtager hermed mit takkebrev.
Jeg har skrevet til 7 familiemedlemmer og tætte venner. De har alle stået os bi og støttet op om os, både før, under og efter vores sygestop.
Efter 41 år som ryger, føler jeg mig for første gang fri for en kæmpe enorm byrde og tidsrøvende dum og  grim vane.  Jeg vil takke dig af hjertet, for at have hjulpet mig via hypnose til, at stoppe med at ryge. Jeg har ikke haft et bedre humør i en menneskealder, og jeg erkender det 100 % selv. Jeg har først forsøgt at stoppe med at ryge, men gang på gang er jeg startet igen, og en af de væltende grunde har været mit humør. Jeg har ikke kunne holde mig selv og mit dårlige humør ud. Men takket været dig og din hjælp  så er det nu lykkes mig at være røgfri i næste en uge (6 dage) og på intet tidspunkt har jeg været i dårlig humør. Jeg glæder mig gevaldigt til at leve resten  af mine dage som ikke ryger, og have tid overskud og humør til at gøre lige hvad jeg vil. 🙏
Mange hilsner fra Jeanette Allentoft

Jan Allentoft 19. februar 2024

Kære Simon

Jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg  kom for at stoppe med at ryge for 6 dage siden.
Jeg vil gerne have at du skal vide at jeg stadig er ikke ryger.
Jeg har det fantastisk og vil takke dig for hjælpen.
Jeg er så stolt at jeg har skrevet til en meget stor del af min omgangskreds samt familie at jeg er ikke ryger og at de har været og er meget støttende.
Igen tak for hjælpen Simon.
Hilsen Jan Allentoft

Carsten Manniche Larsen 20. november 2023

Hej Simon.
Hermed en 3 ugers tilbagemelding som ønsket.
Jeg har ikke røget siden vores session, så alt er godt.
Er ikke helt klar over hvor meget der er selv-motivation, og hvor meget der er hypnose påvirkning, og det er sådan set også ligegyldigt.
Jeg er bare glad for det er lykkedes at lægge 45 års dårlige vane på hylden.
Jeg har anbefalet din service til andre rygere:-)

Venlig hilsen
Carsten

Søren Madsen 21. august 2023

Hej Simon

Jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge for 21 dage siden (01/08-2023)
Jeg vil gerne have, at du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. 
Jeg er både sund og glad samt jeg har fået en væsentlig bedre smags- og lugtesans. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg have forventet, at det ville være væsentlig sværere at komme igennem denne proces. 
Alle, familie, venner og bekendte, har været meget positive og hjælpsomme. Jeg har både skrevet og fortalt alle disse mennesker i mit liv, at jeg er ikke-ryger, og de har været meget støttende hele tiden.
Jeg vil gerne takke dig endnu engang for at have hjulpet mig med denne beslutning og gøre processen nemmere end forventet!

Endnu en gang TAK!

Mvh
Søren Madsen

Henrik Ejby Hansen 20. juli 2023

Hej Simon.

Der er som sagt nu gået ca. 14 dage og dette stadig uden “damp” – selvom lysten så absolut har været der.

Jeg er ikke “faldet i vandet” og arbejder i den grad med mig selv og har en forventning om, at trangen over tid bliver mindre og mindre.

Umiddelbart kan jeg ikke mærke “noget” på- og/eller i min krop af forandringer efter mit ophør af “dampning”, men det er da utrolig rart, ikke længere at skulle huske damper, væske o.s.v.

Med ønsket om en skøn og solbeskinnet sommer herfra.

Med venlig hilsen

Henrik Ejby

Nicolai Post 8. juni 2023

Hey simon jeg stoppede med at ryge her den 18 maj efter en session hos dig, jeg har her efter 3 uger stadig holdt rygestoppet og har god støtte fra min kæreste, jeg vil stadig bruge de øvelser jeg fik af dig til at hjælpe med afholdelse af rygningen og jeg ved jeg kan holde det og have det ude af mit liv.
Min kæreste er glad fordi jeg har det ude af mit liv og er på vej til at blive et sundere menneske, dette har forhåbentlig sikret mig nogle ekstra år i live ved at kvitte smøgerne og mere tid sammen med hende her på jorden.
Jeg takker for hjælpen med at stoppe med smøgerne og de gode råd til at vedholde dette, endnu engang tak for det hele.
hilsen Nicolai Post

Kvinde 65 år 3. juli 2023

Kære Simon
Jeg vil gerne takke dig mange gange for hjælpen til at stoppe med at ryge, jeg var hos dig den 20 maj 23 og jeg er forsat ikke ryger, jeg er glad og stolt af at være ikke ryger og fortæller med glæde det til alle mennesker som jeg møder. I går aftes var jeg til Rammstein koncert i Odense og der talte jeg med nogle totalt ukendte mennesker som jeg også fortalte det til. Det var faktisk en fed oplevelse, at være ikke ryger meget nemmere når man ikke skulle spekulere om hvor og hvordan jeg kunne komme til at ryge. De mennesker jeg møder støtter mig og siger tillykke

Med venlig hilsen

Mette Gahrn-Jensen 2. juli 2023

Hej Simon

Jeg vil gerne sige dig tak for den gang jeg kom forbi for små 3 uger siden (søndag den 14. maj 2023) for at stoppe med at ryge.

Jeg vil gerne fortælle, at jeg fortsat er ikke-ryger. Jeg er også stadig sund og glad og har det rigtig godt.

Tak for muligheden for at gøre det så nemt og hurtigt. Faktisk troede jeg ikke det ville være så nemt og sjovt at gøre, men alle omkring mig har været så positive og det har givet mig styrke.

Jeg har skrevet til de vigtigste 7 mennesker i mit liv og fortalt, at jeg nu er ikke-ryger og de bakker mig op og støtter, når det nogle gange bliver svært.

Så tusinde tak for hjælpen.

Mette Gahrn-Jensen

Kvinde 49 år 19. maj 2023

Kære Simon
Jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge 3 uger siden. Jeg vil gerne have du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk.
Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke det ville være så nemt og så sjovt at gøre. Alle andre har været så positive. Jeg har endda skrevet for at fortælle alle disse mennesker i mit liv, at jeg er ikke-ryger og de har været meget støttende hele tiden. Jeg vil gerne tagge dig igen, dog er der stadig tider hvor lysten kommer frem, men jeg får den hurtigt væk ved hjælp af dine tekniker.

Karina Christiansen 7. maj 2023

Hej Simon,
Tak for fremsendte link.

Du får hermed 3 ugers e-mailen😉

Det er ved at være 3 uger siden jeg besøgte dig og forlod dig som ikke-ryger. Det er jeg stadig!
Der er en trang(abstinens) indimellem, men med trangknuser øvelsen og vedholdenhed, går det.
Det er dejligt og underligt ikke at være slave af cigaretterne efter så mange år, men jeg har det fantastisk.
Tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Karina Christiansen

Pia Skjalm Lund 9. april 2023

Hej Simon

Jeg vil gerne takke dig mange gange for at have hjulpet mig til at blive ikke-ryger, og jeg kan slet ikke forstå at det allerede snart er 3 uger siden.
Jeg er meget overvældet over hvor enkelt og nemt det har været, og jeg kan ikke helt forstå at jeg faktisk nogensinde har været ryger.
Jeg er glad og stolt over min beslutning og fyldt med energi.
Jeg har skrevet og fortalt til 9 personer i min omgangskreds at jeg nu er ikke-ryger, og alle har været så interesserede, positive og hjælpsomme.
Jeg vil gerne takke dig endnu engang.

Hilsen
Pia Skjalm Lund

Palle Nielsen 21. marts 2023

Hej Simon.

Jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge D.3-3-2023.
Jeg vil gerne have du skal vide,at jeg stadig er ikke-ryger.Jeg er stadig sund og glad og har det fantastisk,trods der er kommet lidt på vægten.
Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt.Jeg troede ikke det ville være så nemt og så sjovt at gøre.
Alle andre har været så positive.Jeg har endda skrevet for at fortælle alle disse mennesker i mit liv,at jeg er ikke-ryger,og de har været meget støttende hele tiden.

JEG VIL GERNE TAKKE endnu engang,den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Med venlig hilsen

Palle Nielsen.

Anonym kvinde 25 år 24. februar 2023

Kære Simon
Jeg vil gerne takke dig for hjælpen med at stoppe med at ryge for nu små 3 uger siden. Det har både været let og svært, let fordi jeg har mærket opbakning omkring mig og jeg ligeledes ofte har glemt trangen og svært de gange jeg så er kommet i tanke om det. Tak for du har hjulpet med at overbevise mig om jeg selvfølgelig aldrig skal røre en smøg igen.

Jonathan Arendt 3. februar 2023

Kære SimonI dag er det 18 siden jeg gik ind af døren hos dig, og begyndte den første dag som røgfri.Det har været hårdt, og ingen tvivl om at lyst har meldt sig i perioder til at ryge.. men takket være dig og mine fantastiske venner og familie har det været muligt at stå i mod. Jeg var skeptisk over for hypnose, men må bare indrømme at det har virket på mig. Så 1000 tak til dig Simon for din uvurderlig hjælp. 1000 tak, til kæresten, bror, mor, 3 venner, 2 naboer, kollega og ven for at støtte så godt op om det her projekt efter at have fortalt dem det. Det hjalp meget at skulle sætte sig ned og sætte ord på at jeg nu er røgfri. Mange hilsnerJonathan.

Christina Bergh 28. december 2022

Hej Simon.  Tusind mange tak for din hjælp med mit ryge stop! Vi havde vores session D. 19/12-22, kl. 13 og jeg havde ikke røget siden kl. 6 om morgenen den dag og jeg har stadig ikke røget siden!! Så jeg vil nu officielt kalde mig ikke ryger og det er skønt! Jeg har skrevet til min bedste kammerat, min bedste veninde, min kæreste, min mor, min far, min storesøster og min søde kollega og fortalt om mit ryge stop og de har alle været virkelig gode til at støtte mig.  Jeg synes det har været svært og det er det stadig, da jeg ofte føler jeg “keder mig” eller ikke helt ved hvem jeg er når jeg ikke er ryger mere, da jeg jo næsten altid har været ryger føles det som en del af min identitet, så jeg har mig vel en lille identitetskrise, men det går heldigvis bedre med hjælp fra mine tætteste. Trangen har dog ikke været der og det kan jeg takke dig for!  D. 23 december fandt vi også ud af at jeg er gravid, så det er bestemt det bedste valg at blive ikke ryger.  Tusind mange tak for din hjælp, jeg ville ikke kunne have gjort det uden dig!  Vh Christina Bergh

Christina Bergh

Bolette Backe 8. december 2022

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge for 3 uger siden. Jeg vil gerne have du skal vide , at jeg stadig er ikke ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke det ville være så nemt og sjovt at gøre. Alle andre har været så positive. Jeg har endda skrevet for at fortælle alle disse mennesker i mit liv at, at jeg er ikke ryger og de har været meget støttende hele tiden. Jeg vil gerne takke dig igen og du skal vide at jeg aldrig kommer til at ryge så længe jeg lever. Det er den bedste beslutning at jeg har taget nogensinde. Vh Bolette Backe

Bolette Backe

Allan Frandsen 21. november 2022

Hej Simon tusinde tak for en meget vellykkede hypnose session den 31-10-22. Jeg er stadig ikke ryger og har lidt svært ved ind i mellem og forstå hvordan det kan lade sig gøre. Du skal vide at det har været en sand fornøjelse at være stoppet jeg plejer at gå sukker amok. Det har der ikke været noget af denne gang. Jeg har heller ikke været besværlige at være sammen med som jeg plejer de gange jeg har prøvet at stoppe uden held. Den trang knuser du gav mig bruger jeg ind imellem og den virker. Men tænker mindre og mindre over det. Det er lidt som om jeg aldrig har røget. Mange tak for din store hjælp. Mvh en glad ikke ryger

Allan Frandsen

Sarah Dam Rasmussen 17. oktober 2022

Kære Simon  Jeg har nu været snusfri i 16 dage, takket være dig og mig. Dig, fordi du har hypnotiseret mig til viljestyrken og stillet spørgsmålstegn ved afhængigheden. Mig, fordi jeg har undladt at tage snus i 16 dage.  Halleluja. Tusinde tak for at gøre mit mareridt til en leg. Det er nemmere end jeg nogensinde kunne have forestillet mig.  Tanker om snus dukker stadig op i mit hoved. Men det er ikke en mulighed for mig, at overveje at handle på tankerne. Tusinde tusinde tak. Hver eneste dag bliver jeg forbavset over, hvor let det hele går.  Jeg har nu bedt mine mennesker om hjælp, ved at sende dem breve. Dette brev er det sidste i rækken. Tusinde tak Simon.  Kærlig hilsen Sarah

Sarah Dam Rasmussen

Anonym kvinde 20 år 17. oktober 2022

Kære Simon. Tak for hjælpen med snusstop. Jeg har været snusfri i 16 dage❤️❤️❤️❤️❤️❤️ For at være ærlig troede jeg inden at hypnose var noget rigtigt hokus-pokus. Har stadig svært ved at sige min mening om det nu, men er stoppet med snus, så det må have virket og det er skønt! Så tak for det. Det har været utroligt nemt og er virkeligt dybt overrasket og glad for at være fri fra det fis😎😎😎😎😎😎TAK, TAK, TAK – troede ærligt ikke helt på det kunne lykkes før jeg talte med dig. Og slet ikke med min meget svage rygrad 🤠🤠   Tusinde tak igen Simon.

Anonym kvinde 20 år

Nina Hornsleth 9. oktober 2022

Kære Simon Det er nu tre uger siden jeg røg min sidste cigaret, og hvilken rejse 🙂 Jeg ville lyve hvis jeg sagde det har været nemt – til gengæld har det været det hele værd, og jeg er i dag glad for min beslutning om at være røgfri. Min rygetrang var slem i starten, og jeg tænkte ikke på andet end at jeg aldrig skulle ryge igen. I dag får jeg ikke rygetrang når jeg før fik det, og jeg er blevet bedre til at distrahere mig selv – bl.a. ved hjælp af dine redskaber, hvis trangen byder sig. Din stemme og dit nærvær dukker op i situationer hvor min hjerne tænker det er tid til en smøg, og det er en stor støtte – særlig i den svære start. Tak for din hjælp De bedste hilsner Nina Hornsleth

Nina Hornsleth

Mariann Ivarsson 9. oktober 2022

Kære Simon! Lige den her hilsen, og som det sidste af brevene, tak for seancen 19-9-22, hvor jeg røg den sidste smøg kl. ca 7.58-8.02,og det er nok en dag man aldrig glemmer, da det er en kæmpe afhængighed af noget som nu er slut. Jeg vil ikke sige at det har været let eller videre sjovt, men din hypnose kan noget. Jeg kan stadig høre din stemme i hovedet” du gør det rigtige på den rigtige måde”!!!! Jeg kommer aldrig til at ryge mere, takket være de værktøjer du gav, såsom trangknuseren bl.a. som jeg har benyttet mig af flere gange, da trangen som sagt har meldt sig flere gange, dog har alle tæt på mig støttet i rygestoppet, hvilket er en kæmpe hjælp, Tusind tak for hjælpen jeg nyder den nyvundne frihed, uden at behøve at ryge før noget, eller efter arbejde, eller midt i noget, KH Mariann Ivarsson

Mariann Ivarsson

Mia Agathon 4. oktober 2022

Hej Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for at hjælpe mig til at stoppe med at ryge. Jeg vil gerne have at du ved at jeg fortsat ikke ryger. Jeg er sund og glad og jeg har det fantastisk. Jeg troede ikke det ville være så nemt og sjovt at stoppe, så havde jeg gjort det for længe siden. Jeg har skrevet til mine nærmeste at jeg er stoppet med at ryge, og alle er meget positive og glade på mine vegne. Mange ryge-frie hilsner Mia

Mia Agathon

Aleksander Hansen 3. oktober 2022

Hej Simon Det vilde ved det er er at jeg, vi går og kigger på lysten og er overrasket over at det faktisk er manglende på samme der trækker nu Altså det at kunne mærke at der ikke er noget at mærke 😅 Så er jeg blevet røgfri og hypnotiseret😅 Det skete i fredags og holder 100%

Aleksander Hansen

June Tagmos 29. september 2022

Hej Simon. Tusind tak fordi at du har fået mig til at stoppe med at ryge. Jeg har ikke røget siden, så det er super dejligt!😍 Jeg har skrevet til 7 af mine “ryger venner”. Og anbefalet dig til en hel del flere! Jeg har både fået det bedre og kan lugte og smage meget mere! Tusind tak!👍🏻 Hilsen June

June Tagmos

Johnny Johansen 4. juli 2022

Kære Simon. Jeg vil gerne takke dig for den hjælp du har givet mig til at jeg nu kan kalde mig for ikkeryger. her til eftermiddag har jeg klaret 3 uger uden at sætte en cigaret til læberne (eller andre stimulanser) Jeg kan allerede mærke at min vejrtrækning er lettere og min kæreste kan høre stor forskel på mine lunger når hun ligge hovedet på mit bryst om aftenen. Det fortæller os begge at det går den rigtige vej og det gør os super glade. I lørdags var vi ude og spise med kærestens forældre og hendes datter,  et lækkert sted med en hel del retter og en stor vin-menu. Det var en kæmpe befrielse at jeg ikke hele tiden skulle forlade det gode selskab for at gå ud på gaden og ryge. Tiden er faktisk gået hurtigt uden cigaretterne, men der har da  være dage og situationer hvor trangen har været stærk, men jeg har brugt de gode incitamenter jeg har givet mig selv til at lade cigaretterne være og det har hjulpet mig til at få fokus andre steder. Alle omkring mig har støttet op omkring min beslutning og givet mig virkelig mange “klap på ryggen” ikke mindst min kæreste der har været en kæmpe støtte og rost mig hver dag … både mig og rost mig over for andre og fortalt dem hvor stolt hun er over at jeg har kæmpet imod den trang og last jeg har haft igennem 2 tredjedele af mit liv. Tak for at du gav mig “sparket” og fik sat dette igang. Jeg håber jo ikke at det bliver nødvendigt at se dig igen og tror inderst inde på at jeg klarer dette uden at falde i vandet, men hvis jeg gør er jeg glad for at jeg kan komme en tur forbi dig og få en hurtigt session mere. Tak og rigtig god dag til dig og dine 🙂 — Venlig Hilsen / Best Regards Johnny Johansen.

Ewa Andersson 13. juni 2022

Hej Simon!! Vet inte hur jag ska tacka dig för min hypnos 26/5. Det var fantastiskt, starkt och omvälvande! Jag tänker inte på cigaretter!!! Jag har fått så mycket pepp o hejarop från de personer jag skickade sms till. De är så glada, framförallt mina barn och Göran. Jag tränar och jag börjar kunna springa mer och mer. Jag känner mig fräsch och frisk och allt doftar mer! Någonting hände i mitt huvud när du hypnotiserade mig! Tack, Simon, jag kommer alltid att vara dig tacksam 🤗. Vänliga hälsningar Ewa i Bagsværd ❤️.

Ewa Andersson

Kvinde 28 år 4. juni 2022

Kære Simon Hvor er det vildt at sige, at jeg nu har rundet 3 uger uden at have røget en cigaret – efter at der var været en del at af mit liv de sidste 9 år. Jeg har tidligere forsøgt at stoppe, men hver gang har det været megasvært og bare en irriterende situation at være i. Denne gang har været en helt anden oplevelse. Jeg syntes nu stadig, at det var rart at ryge, men jeg havde ikke lyst til at være ryger længere, og derfor opsøgte jeg dig. Jeg var motiveret til at lægge det på hylden og du har hjulpet mig med at styrke min rygrad, så det er nemmere at lade være. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst til cigaretter i forskellige sociale sammenhænge, men jeg trænger ikke til det og jeg har ikke svært ved at sige nej, hvis tanken strejfer mig. Jeg synes heller ikke jeg har haft de samme abstinenser, som jeg har oplevet ved tidligere forsøg på at stoppe. Så, Simon, tusinde tak for at hjælpe mig med at hjælpe mig selv! Det er skønt være sluppet for: – Min stå-op cigaret – Min gå-i-seng cigaret – Mine før-mad cigaretter – Mine efter-mad cigaretter – Mine vente-på-bussen cigaretter – Mine arbejdspause-cigaretter – Mine jeg-keder-mig cigaretter – Mine fest-cigaretter Det er skønt nu at vide – At mine lunger får det bedre – At mit hjerte får det bedre – At min hud bliver sundere – At mine tænder ikke bliver grimmere pga. røg – At jeg ikke længere lugter af askebæger – At jeg nu kan skubbe mig selv mere til træning – At jeg kan blive et sundere og gladere mig! Igen tak for hjælpen. Jeg krydser fingre for at den her positive oplevelse fortsætter, og at jeg stadig vil synes, det er nemt. Og selvom det da var hyggeligt, håber jeg, at vi ikke ses igen! Venlig hilsen Ikke-rygeren

Kvinde 28 år

Jesper Schlotfeldt Strange 24. maj 2022

Hej Simon. Tusinde tak for hjælp til rygestop via din hypnose af mig. Det er har været meget nemmere end forventet og føler mig mere som ikke ryger end som eksryger. Der er nu gået  3 uger på nær 2 timer, siden jeg gik ud af døren fra din klinik. Jeg har det fantastisk og selv mit syn er blevet bedre. Mildt sagt så er det kæmpe optur, at opleve alle de sanselige ting meget mere kraftfuldt, smag, sangstemme, farver, lys og billeder. Jeg ser så meget bedre ! Jeg er meget afslappet, har mere tid og føler mig i det hele taget bare meget bedre tilpas. Stort set alle som jeg har været involveret med siden jeg gik ud af din dør har på den ene eller anden måde fået fortalt historien om mit rygestop. Igen tak for hjælpen og du er blevet anbefalet =) De bedste ønsker om at du fremover må hjælpe rigtigt mange med at få kvittet dårlige vaner af en hver art ! Tusind tak! Jesper Schlotfeldt Strange

Jesper Schlotfeldt Strange

Maria Lohfert 18. april 2022

Kære Simon I morgen har jeg været IKKE RYGER i 3 uger! Det er fantastisk. Det har været nemt for mig at lade være med at ryge. Utroligt, men uden din hjælp ville det ikke været muligt for mig. Det er jeg sikker på! Tak for din hjælp! Med venlig hilsen Maria Lohfert

Maria Lohfert

Alma Smith 29. oktober 2021

Hej Simon Jeg har snart ikke taget snus i 3 uger. Det er simpelthen så dejligt. Det er virkelig dejligt at vide man ikke bruger sine penge på unødvendige ting samt vide at man ikke skader sin krop bevidst. Jeg synes stadig jeg tænker på snus, men det bliver mindre og mindre for hver dag, hvilket bare er super rart. Jeg føler virkelig din hypnose var til stor hjælp. Hilsen Alma Smith

Alma Smith

Karin Jensen 2. september 2021

Kære Simon. Jeg vil gerne takke dig for din store hjælp i mit rygestop. Jeg var hos dig Søndag d. 15 august 2021. Det er nu 18 dage siden jeg røg sidst og sikke en lettelse ikke at ryge mere. Alle de positive ting du og jeg snakket om ville ske når mit liv som ikke ryger gik i gang er sket og det er så skønt… Jeg kan være sammen med folk som ryger og jeg er ligeglad, nemlig total ligeglad, det er faktisk som om jeg slet ikke kan huske jeg har røget. Livet er en nydelse og så fantastisk. Tusind tak Simon. De bedste hilsner og en stor tak fra Karin Jensen.

Karin Jensen

Helle Juhl Jensen 19. august 2021

Hej Simon Jeg vil gerne lige skrive til dig for at holde dig ajour på mit rygestop, som startede med en session hos dig d. 30/7-2021. Jeg har siden den dag på intet tidspunkt haft en ustyrlig trang til at ryge. Ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke tænker på det i ny og nær, men det går heldigvis hurtigt over. Mange der stopper med at ryge, starter en ny afhængighed i form af nikotinerstatningsmidler. Det har jeg formået at undgå, så det er en ekstra bonus, jeg er super glad for. Dette rygestop er et stop FOR EVIGT, og tak for at du har været med til at gøre det for mig. Hilsen Helle

Helle Juhl Jensen

Klaus Bjerring Olsen 17. august 2021

Kære Simon, For knap 3 uger siden kom jeg til dig som ryger, og forlod vores session som ikke-ryger. Jeg vil gerne takke dig for den mest surrealistiske oplevelse jeg nogensinde har haft. Nu, 3 uger senere er jeg stadig ikke-ryger og har det fantastisk. Jeg har fået nogle vilde oplevelse med min krop efter jeg har været røgfri så længe, både med smage, dufte og vejrtrækning. Jeg har fået så meget positiv feedback i forbindelse med mit rygestop, at det har fået nogle af mine nære kollegaer og familie til at gå imod døren ind til rygestoppet. Endnu en gang kæmpe tak til dig og for det du har hjulpet mig med at indse. Stor tak. Med venlig hilsen Klaus Olsen – Fremtidig ikke-ryger

Klaus Bjerring Olsen

Amanda Arnrød 28. juli 2021

Kære Simon Jeg vil gerne takke dig mange gange for at have hjulpet mig ud af den her onde cirkel med rygning. Det var før en umulig kamp for at stoppe, særligt når Patrick også røg, da trangen hele tiden overtog. Det gør den ikke længere. Der bliver længere og længere imellem trangen, selvom den et par gange har fået overtaget. Jeg føler at det er MIG der har kontrollen og de gange jeg har mistet den, har jeg haft meget nemt ved at tage den tilbage. Jeg har skrevet til de mennesker i mit liv som jeg ved kan støtte mig og jeg glæder mig til et liv uden røg og en baby som kan leve uden en ryger-mor. Tak for din hjælp. Amanda

Amanda Arnrød

Patrick Berg Nielsen 28. juli 2021

Kære Simon Jeg vil gerne takke dig mange gange for at have hjulpet mig ud af den her onde cirkel med rygning. Det var før en umulig kamp for at stoppe, da trangen hele tiden overtog. Det gør den ikke længere. Der bliver længere og længere imellem trangen, selvom den et par gange har fået overtaget. Jeg føler at det er MIG der har kontrollen og de gange jeg har mistet den, har jeg haft meget nemt ved at tage den tilbage. Jeg har skrevet til de mennesker i mit liv som jeg ved kan støtte mig og jeg glæder mig til et liv uden røg. Tak for din hjælp Mvh Patrick

Patrick Berg Nielsen

Jens Aalling 21. juli 2021

Kære Simon Jeg vil gerne takke dig 1000 gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge for 2 uger siden. Du skal vide at jeg stadig er ikke-ryger, er sund, glad og rask og har det fantastisk😊 Jeg takker dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg kan stadig ikke fatte at det var så nemt og sjovt at gøre. Alle jeg har skrevet til og fortalt om mit rygestop har været støttende og positive og nysgerrige omkring hvordan det har været så nemt. Jeg takker dig igen og undres stadig over hvad der skete under vores session. De sidste 3 år har jeg brugt uanede mængder af resurser både mentale og økonomiske på at stoppe rygning, og så bruger du (vi) 5 kvarter på at fjerne al trang og lyst til røg. Da jeg kom hjem fra vores møde smed jeg alt nikotinrelateret i skraldespanden. Plastre, tyggegummi: farvel! Har ingen abstinenser og har ikke haft nogen hvilket jeg er meget overrasket over! Tak igen Simon, det har været og er en fantastisk tur. Skal aldrig ryge igen😃😃😃 Bedste hilsner fra Jens Aalling

Jens Aalling

Maria Johansen Skrevet den 17. juli 2021

Kære Simon. Jeg vil gerne sige dig mange tak for at hjælpe mig igennem mit rygestop d 9/7-21, det var en rigtig dejlig oplevelse og da jeg gik der fra kunne jeg næste flyve, jeg har ikke rigtig haft trang til at ville ryge så det er bare så dejligt. Mine venner og familie har støttet mig rigtig meget omkring mit ikke ryger lige så det er bare super dejligt, der er to af mine veninder som har fået dit telefonnummer da jeg kun kan anbefale dig. Jeg takker dig endnu engang så tusind tusind tak  for din hjælp 😊 Mvh Maria.

Maria Johansen

Nadja Thulin 23. juni 2021

Hej Simon. Nu har jeg jeg ikke røget i over 2 uger. Siden jeg var til hypnose hos dig den 5/6. Det har været rigtig svært. Men jeg klarer den indtil videre. Jeg føler mig ovenpå på rigtig mange måder. Jeg mærker positive fysiske forandringer og er faktisk lidt stolt af mig selv. Det er som sagt stadig svært, så jeg tager dine metoder i brug og flytter fokus fra trangen. Tak for det, og tak for hjælpen. Med venlig hilsen Nadja Thulin

Nadja Thulin

Susanne Nielsen 1. maj 2021

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge 2 uger siden . Du skal vide at jeg stadig er ikke ryger . Jeg er stadig sund og glad , jeg har det godt men kan os være svært ind i mellem . Jeg har skrevet skrevet til dem jeg skulle og de støtter mig meget. Jeg vil gerne takke dig for at hjælpe mig med at blive x ryger , det er helt sikker nemmere efter dit besøg Mange tak. Susanne Nielsen

Susanne Nielsen

Helen Bonnen 25. februar 2021

Kære Simon. På falderebet til udgangen af den 3 uge siden mit besøg hos dig , vil jeg – med glæde – fortælle dig , jeg fortsat er røgfri og nyder At være det. Det har været ukompliceret og uden ubehag at stoppe – kan kun ærgre mig over jeg ikke har besøgt dig noget før. Siger dig tak for hjælpen – det gør en verden til forskel. Bh helen bonnen

Helen Bonnen

Marianne Andersen 4. februar 2021

Hej Simon I morgen har jeg været ikke ryger i 14 dage takket været dig , som har gjort det muligt . Det har ikke været så hårdt ,som jeg regnede med . De 7 jeg har skrevet til har virkelig bakket mig op Jeg er glad for at det lykkes . Endnu engang tak for hjælpen . Vh Marianne

Marianne Andersen

Michael Kurtzweil 24. januar 2021

Hej Simon fra Vesterhypnose Jeg vil gerne takke dig for din hypnose ifm mit rygestop. Det var lige det der skulle til, for at jeg endelig kunne blive røgfri Uden din hjælp, tror jeg ikke jeg var blevet røgfri. Det er én af de bedste ting, som er sket i mit liv, når man tænker på, At starte med at ryge, nok er det dummeste jeg nogensinde har gjort. Jeg har allerede anbefalet dig til 5 personer, som hvis ikke de har bestilt tid, vil gøre det i den nærmeste fremtid. Jeg vil fortsætte med at anbefale dig, til enhver som kunne være interesseret i et rygestop. De bedste hilsner og 5 stjerner herfra. Mvh Michael

Michael Kurtzweil

Jette Holst 23. december 2020

Kære Simon, Jeg vil gerne fortælle dig at jeg før mit besøg hos dig røg min sidste cigaret og har ikke røget siden. Det har været svært for mig at lade være med at ryge. Jeg har haft mange abstinenser, uro i kroppen og megen irritation. Jeg har haft mange problemer med at få dit link til at virke , men det virker nu, og jeg ved derfor ikke om det ville have hjulpet på mine abstinenser. Jeg har som foreslået skrevet til 8-10 af mine nærmeste om min situation, og de følger nøje mit rygestop. Med ønsket om en God Jul og et Godt Nytår, Jette Holst

Jette Holst

Henriette Sunne 23. december 2020

Kære Simon. Jeg var hos dig fredag d. 3. Dec. 2020 for at stoppe min rygning og jeg vil hermed takke dig. Jeg har virkelig nydt og fortsat nyder min frihed i at være ikke-ryger og lugtfri for tobaksrøg. Det mentale billede af mine rensede hvide lunger er fortsat meget stærkt og et fantastisk billede at mit nye liv og mit nye jeg. Tak for at du hjalp mig med at komme til at gå på den sunde røgfrie sti Glædelige julehilsner Henriette Sunne

Henriette Sunne

Tina Rose Jacobsen 11. december 2020

Kære Simon Tak for sidst. Jeg er stadig røgfri, og det har indtil nu været let at skubbe tanken om en smøg væk. Jeg har fået fin opbakning fra mine forældre God jul og godt nytår Tina Rose Jacobsen

Tina Rose Jacobsen

Dorthe Macholm 8. december 2020

Hej Simon Der er mange der støtter mig i mit rygestop 😀 det er fantastisk 😀 Hilsen Dorthe

Dorthe Macholm

Judith Bärnholdt 4. december 2020

Hej Simon, i dag er det 3 uger siden jeg var hos dig ang. Rygestop, ryger ikke TAK vi ses d 18/12 god dag knus Judith

Judith Bärnholdt

Maiyanne Bente Siff Fischer 26. november 2020

Hej Simon. Jeg er stadig røgfri, har selvfølgelig haft enkelte dage hvor jeg har haft lyst, troede jeg, men med tanke på noget af det du sagde så savner jeg overhovedet IKKE cigaretten. Det har været nemmere end jeg troede men ved jo også at beslutningen var taget da jeg kom til dig, og med lidt hjælp fra dig går det bare pisse godt.   Har anbefalet dig til et par veninder så nu må vi se om de tager den rigtige beslutning.   Tak for sparket, god jul og godt nytår. Vh. Maiyanne Fischer

Maiyanne Bente Siff Fischer

Kurt Christensen 24. november 2020

Hej Simon. Jeg er så stolt af mig selv, har prøvet rigtig mange gange at stoppe med at ryge, men desværre er jeg altid faldet tilbage, men denne gang virker det bare, du skal have tak, mange tak. Har sendt 7 breve rundt til min familie, de troede ikke rigtigt på mig den først uges tid, men nu er de pave stolte. Er bare så glad. Kan ikke forstille mig at, jeg skulle begynde igen, alt er blevet meget bedre. Både Pia og mig har fortalt vidt og bredt om dig og din hypnose. Mange tak for hjælpen. Med venlig hilsen. Kurt Christensen.

Kurt Christensen

Pia Martinsen Hansen 24. november 2020

Kære Simon. Jeg var til hypnose fredag d. 06.11.2020 Vil bare fortælle dig hvor glad og taknemlig jeg har været for din hjælp. Har sendt breve til 7 af mine nærmeste venner, de er så stolte over mit rygestop. Mit helbred er blevet meget bedre i de sidste efterhånden 3 uger, der er gået, har fået meget bedre energi, luft når jeg går med hunden, på jobbet når man skal rende op af trapperne, og ikke mindst min lugtesans og smagssans. Jeg er dig dybt taknemlig, rigtig mange tak for hjælpen. Med venlig hilsen Pia Martinsen Hansen Skolehjemsassistent

Pia Martinsen Hansen

Michael Riedel Djursholm 12. november 2020

Kære Simon. Mange tak for din store hjælpe med mit ryge stop, jeg har ikke haft det bedre siden jeg er stoppet. Det har været en kamp, men jeg er kommet over den kamp, takket været din store hjælp.   Det har hjulpet meget på at sende et brev ud til de vigtigste mennesker i mit liv og de har virkelig støttet mig.   Endnu engang tak for hjælpen.   Med venlig hilsen Michael Djursholm

Michael Riedel Djursholm

Jane Groth Andersen 27. oktober 2020

Hej Simon Jeg var hos dig for ca. 3. uger siden, og jeg er stadig røgfri, men jeg syntes at det er meget svært, og jeg har fået at vide at jeg snærer af alle, men jeg håber at det snart bliver bedre. Med venlig hilsen Jane Groth Andersen

Jane Groth Andersen

Mia Budek 25. oktober 2020

Kære Simon Jeg skylder dig en stor tak , nu har jeg ikke røget fra d.20.10 selvom vi først havde en aftale d 21.10 Jeg har haft en dag hvor jeg , var ved at falde i min gamle vane, der måtte jeg bruge min styrke og fortælle mit indre jeg, at jeg ikke røg og aldrig kom til det igen Jeg var til fest igår aftens, og havde det rigtig fint , med ikke at skulle gå med ud for at ryge, og da jeg blev spurgt om jeg havde en cigaret , kunne jeg stolt sige, jeg ryger ikke. Jeg har sent brev til 10 af mine venner, om mit rygestop og alle har været meget støttende Så endnu engang tak for at hjælpe mig til at blive ex ryger , troede det ville være svære , så er positivt overrasket over det er gået så nemt Kærlig hilsen Mia Budek

Mia Budek

Naia Rasmussen 11. oktober 2020

Kære Simon I mit hoved hedder du stadig Jan, og jeg begriber ikke hvorfor. Men uanset dit navn, vil jeg af hele mit hjerte, sige dig tak for hjælpen, med mit ryge-stop. Jeg var hos dig d. 21. september kl. 13, hvor jeg havde røget min sidste cigaret kl. 09 samme morgen. Jeg har stadig ikke røget siden, og er ikke i tvivl om, at du har hjulpet mig igennem en hård proces. Jeg er virkelig imponeret over nogle af de opdagelser, mit rygestop har givet mig. Det er f.eks. ikke nikotinen jeg har brug for, men pauserne. Vanerne var heller ikke så svære, som jeg frygtede. Dem kunne jeg jo stadig beholde, bare uden cigaretten. Så jeg står ikke med en følelse af, at have mistet eller at mangle noget. Så den lille bitte djævel, der kigger frem engang imellem, er til at holde i skak med, blot at huske på den magt cigaretterne havde i alt i mit liv, samt de redskaber du har givet mig. Dog har jeg endnu ikke haft brug for “trangknuseren”, og som jeg har det nu, tror jeg heller ikke jeg får det. Jeg har fået skrevet til 7 af de vigtigste personer i mit liv, omkring mit rygestop. De vidste det alle sammen godt i forvejen, og deres støtte er bestemt også blevet en del af min værktøjskasse, når det engang imellem er lidt svært. Så Simon, tak fordi jeg i morgen kan fejre, at være røgfri i 3 uger! Venlig hilsen Naia Rasmussen

Naia Rasmussen

Ann-Marie Hansen 30. september 2020

Hej Simon.   Vil gerne takke dig for at jeg ikke ryger mere. var hos dig d. 12 sep. 2020 og har ikke røget siden. Så det er rigtig dejligt 🙂 Troede ikke jeg kunne holde op efter som jeg har røget i ca. 47 år. De første dage var hårde men jeg holdt ud. Tænker da på smøger men det går hurtigt over igen. Min svigersøn ryger men det er ok, for jeg behøver ikke smøgerne. Har været til polterabend, hvor der var rygere med men det var ok. Min familie og kollegaer er stolte af mig 🙂   Tak endnu engang.   Hilsen Ann-Marie Hansen

Ann-Marie Hansen

Victor P Hansen 27. august 2020

Hej Simon   Ja så gik der 3 uger og jeg har slet ikke haft trang til at ryge, jeg har været sammen med rygere og handlet i butikker hvor jeg tidliger købte tobak , Jeg har været opmærksom på tobak men jeg har ikke haft lyst eller trang til det.   Det er en hel lettelse og jeg har det rigtig skønt med mig selv , jeg har været stresset og alene , men har klaret mig ganske fint , jeg er sikker på at denne gang er lykkens gang for mig .   Jeg er meget taknemlig for din hjælp , og har fortalt alle mine ryger venner om mit møde med dig , håber nogle af dem vil besøge dig i fremtiden.   mange hilsener og tak fra Victor P Hansen

Victor P Hansen

Heidi Rasmussen 19. august 2020

Hej Simon Tak for sessionen, er stadig ikke ryger men kæmper stadig en del med det, men jeg bruger dine redskaber og det gør det lettere  .. alle er meget støttende overfor mit rygestop det dejligt at have været ikke ryger i 3 uger nu..   Mvh heidi

Heidi Rasmussen

Martin Lehman 11. august 2020

Hej Simon Tak for hypnosen. Jeg har ikke røget i 3 uger og det bliver lidt nemmere hver dag. Der er ingen tvivl om hypnosen har hjulpet men man skal stadig ville det. Tak for hjælpen   Hilsen Martin Lehman

Martin Lehman

Henrik Dan Nielsen 26. juli 2020

Hej Simon jeg vil gerne takke dig for hjælpen med at holde op med at ryge, jeg har virkelig haft trang til at ryge, men jeg har ikke overgivet mig. Det bliver nemmere dag for dag, og jeg kan virkelig mærke det på min krop. Så endnu engang MANGE TAK. Mvh Henrik Nielsen

Henrik Dan Nielsen

Lene Thor Callesen 23. juli 2020

Hej Simon Jeg er stadig røgfri og synes det går ok er glad for at jeg stadig har følelsen af at jeg er gladere uden en cigaret dog er det meget svært ikke at proppe mad og søde sager i munden håber det stopper el må jeg bede om din hjælp igen 😀🙏❤️👍har fået skrevet til 7 vigtige personer i mit liv og der er fuld opbakning at jeg er ikke ryger nu 🙏👍

Lene Thor Callesen

Tom Steen Bohs Wiekierak 17. juli 2020

Kære Simon Tak til dig, fredag D.26/6-20  For din hjælp til mit rygestop, de 3 uger som ikke ryger har været okay men svært jeg er meget alene. Mine venner og mine omgivelser roser mig hvilket gør mig glad, jeg kan mærke at det er den vej for mig nu, så jeg må holde hane på. Så Simon tak for en spændende tanke gang, nu glæder jeg mig til liv som ikke ryger og til at blive et sundere menneske.   Bh. Tom Steen Bohs Wiekierak

Tom Steen Bohs Wiekierak

Bettina Rugtved 15. juli 2020

Hej Simon Torsdag er det tre uger siden jeg var hos dig og jeg ryger stadigvæk ikke. Det er kun vanerne der trækker. Jeg er meget positivt overrasket. Du er virkelig dygtig og jeg anbefaler dig til alle de rygere jeg kender. Dog glemte vi mit det sidste problem som giver en del svedeture, men jeg skal nok komme igennem. Det er fedt at være sluppet af med de tvangsvaner og jeg har ikke erstattet med nogle nye. Jeg er heller ikke sulten hele tiden som ved bioresonans og det er bare SÅ godt. Tusind tak for hjælpen Simon Vester, det var en oplevelse af de bedre. Mvh. Bettina Rugtved

Bettina Rugtved

Lykke Rømer 3. juli 2020

Kære Simon. Jeg vil takke dig mange gange for dagen den 21/6-20 da jeg kom for at stoppe med at ryge for 12 dage siden. Jeg vil gerne have at du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er sund og glad og har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke at det ville være så nemt. Alle omkring mig har været positive. Jeg har endda skrevet til 8 forskellige mennesker for at fortælle at jeg er ikke-ryger efter at have været hos dig. Jeg vil gerne takke dig igen, og sige at jeg har sendt billede af dit visitkort til 4 der har bedt om det. Mange hilsner Lykke Rømer

Lykke Rømer

Christina Pedersen 26. juni 2020

Kære Simon Jeg sender dig denne mail som tak, for at det lykkes mig at stoppe med at ryge for 3 uger siden. Jeg har været ikke-ryger siden jeg var hos dig d. 6/6-2020. Kl. 10 Jeg syntes ikke at det har været helt nemt, og det er det stadigvæk ikke, men jeg holder fast, og jeg har god støtte af dem jeg har skrevet til og dem jeg ser i min hverdag. Med venlig hilsen Christina Pedersen

Christina Pedersen

Flemming Stark 2. juni 2020

Hej Simon Vester Christensen Ja så er der jo snart gået 3 uger siden jeg var hos dig til ryge stop hypnose ind til videre går det fint har ikke rørt en cigaret siden d.15/5 så jeg er ved godt mod og en tro på at jeg godt kan holde mit ryge stop nu får jeg også god opbakning fra mine venner og familie som ringer eller skriver til mig og roser mig for at jeg er stædig og holder fast ved mit ryge stop de fortæller mig gang på gang at de godt vil have at jeg er i blandt dem mange år endnu og det varmer kan godt mærke at det var de første 2 uger som var sværeste kan også godt mærke forbedringer ang mine lunger kan nu gå op til 3 sal uden pauser glæder mig til at jeg for en ny tid på lunge ambulatoriumet på Hvidovre hospital da den tid jeg hade blev aflyst pga corona virussen der skal jeg have testet min lunge kapacitet igen så 1000 tak for  hjælpen Venlig hilsen Flemming stark

Flemming Stark

Viktoria Olsen 28. april 2020

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for ar stoppe med at ryge for 8 dage siden, d. 20. april. Jeg vil gerne have du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk  Jeg nyder det. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke det vil være så nemt og så sjovt at gøre. Alle andre har været så positive. Jeg har skrevet for at fortælle alle mine venner og familien, at jeg er ikke-ryger og de har været støttende hele tiden.   Jeg vil gerne takke dig igen og vil anbefale dig, som en god hypnotisør, til andre mennesker, som har bruge for hjælp. Jeg fortsætter med stor glade mit liv, som ikke-ryger   Med venlig hilsen   Viktoria

Viktoria Olsen

Susanne Rix 20. april 2020

Kære Simon Jeg vil gerne takke dig, for at du har afvent mig til ikke til at ryge mere fra den 30/3-2020 jeg ryger ikke og tænker slette ikke på cigaretter og heller Ikke på at ryge. det er nu 3 uger siden Jeg takker dig endnu en gang. Venlig hilsen Susanne Rix

Susanne Rix

Sead Rama 16. april 2020

Kære Simon, Tak for sidst det har været meget nemmere end jeg nogensinde havde troet. Nu har jeg været røgfri siden den 6/4-20 det er 10 dage siden jeg var forbi dig. Jeg har faktisk slet ikke været rygetrange eller tænkt på smøger selvom min venner familie røg ved siden af mig. Men i dag synes jeg her til aften måtte jeg ud og gå en tur og få styr på mit hoved og tanker. Mvh Sead Rama Sendt fra min iPhone

Sead Rama

Mia B Blichfeldt 14. april 2020

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge for ca 3 uger siden. Jeg vil gerne have at du skal vide, at jeg stadig er ikke ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt.Jeg troede ikke det ville være så nemt og så sjovt at gøre. Alle andre omkring mig har været så positive. Jeg har endda skrevet for at fortælle alle disse mennesker i mit liv, at jeg er ikke-ryger og de har været støttende hele tiden. jeg vil gerne takke dig igen og igen mange gange.

Mia B Blichfeldt

Bella Østergaard 24. februar 2020

Kære Simon Som den sidste i rækken, skal du vide at jeg stadig er rygefri, rygestoppet. Jeg har ikke røget i 7 uger. Jeg har haft nogle issues med forkølelse, hoste og ondt i halsen, og det har kun forstærket følelsen af at det er det rigtige der er sket. Jeg har genoptaget svømning, og kunne i fredags svømme 25 baner på kortere tid end tidligere, det var en stor succes. Jeg har skrevet til 7 meget vigtige mennesker i mit liv, som hver især vil være støttende for mig.Tak for din support so far 🙂 hilsen Bella Østergaard

Bella Østergaard

Flemming Hendrich Nielsen 14. februar 2020

Hej Simon Mange tak for hjælpen med mit rygestop, i dag er det 3 uger uden cigaretter og der er næsten ikke nogen lyst, der ikke kan klares med de værktøjer som jeg fik med. Så mange mange tak for hjælpen.

Flemming Hendrich Nielsen

Bjørn Weitmann 24. januar 2020

Hej Simon, det går stadig godt. Men Lone og jeg støtter også hinanden. Tænker meget på smøger, men har holdt kursen indtil nu, derfor godt vi er 2 til at støtte hinanden. Hilsen Bjørn

Bjørn Weitmann

Lone Johansen 22. januar 2020

Hej Simon☺️har ikke røget en smøg, så har nu været røgfri i 5 dage,  og i gang med den 6. Er egentlig overrasket over, at jeg ikke hungre mere efter en smøg end jeg gør, men tænker mere på det. Jeg skal så prøve og lægge mine slikvaner,  det var som jeg sagde til dig, jeg spiser noget hele tiden, så der har du altså ikke kunnet gøre en forskel 😱. Med hensyn til rygetrangen,  regner jeg med jo længere tid der går, jo nemmere bliver det. Hilsen Lone

Lone Johansen

Celine Juel Hansen 25. november 2019

Jeg lovede lige at skrive igen. Denne gang er det gået lidt bedre, men jeg synes stadig det er utrolig svært. Jeg hænger i og holder ud, men synes ikke det er nemmere end at holde op på egen hånd, desværre. Ved ikke hvorfor det ikke lige skulle virke på mig. Bare ærgerligt ? Tak for din indsats alligevel. Ha en god jul ?

Celine Juel Hansen

Jan Wikke 25. november 2019

Tusind tak for hjælpen det var ikke så ikke så svært som jeg troede takke være dig og hypnosen har næsten ingen afstinænser tusind tak venlig hilsen Jan Wikke.

Jan Wikke

JOHANNE BENGTSSON 20. november 2019

Hej Simon. Jeg var hos dig 2.november til rygestophypnose, og jeg er stadig røgfri, ligesom jeg heller ikke bruger nikotinpræparater. Det er dejligt – og det har været lettere end jeg forventede. Jeg har endda været til fest og fået et par glas vin uden at blive fristet til at tænde en cigaret. Lysten til det er der ind imellem, men den forsvinder hurtigt igen. Til gengæld er det LANGT vanskeligere ikke at tage på – det går ikke så godt…. L Jeg har skrevet til syv af mine venner og fortalt om mit rygestop, og jeg har rigtig god opbakning alle vegne fra. Som aftalt får du her den 8. mail. Tak for hjælpen. Mvh Johanne Bengtsson

JOHANNE BENGTSSON

Carina L. Nielsen 18. november 2019

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig, for at du har hjulpet mig til at stoppe med at ryge. Jeg har nu været ikke ryger i 16 dage og jeg er pisse stolt over mig selv.

Carina L. Nielsen

Laura Würtz Knudsen 15. november 2019

Hey Simon, mange tak for hjælpen med mit rygestop, igår var 2 uger uden cigaretter og der er heller ingen lyst. Så mange mange tak for hjælpen.

Laura Würtz Knudsen

DESIREE RINGTVED 15. oktober 2019

Jeg har været hos Simon på hans rygestop Det er to uger siden på onsdag Jeg har ikke røget siden jeg gik ind af hans dør… jeg har ikke en gang haft lyst ?? Alt hvad man ikke luge forstår, er nemt ar sætte spørgsmålstegn ved, men fir mit vedkommende kan jeg kun sige .. DET VIRKER ??? Har valgt at ligge brochure på min bodega og flere har overvejet at prøve Nogle har sågar bestilt tid his Simon ? Min egen datter vil også afsted. Så det er næste skridt Tusind tak for hjælpen Simon, ved det er en beslutning man selv tager, men med din hjælp og dine  redskaber har det bare været det nemmeste og den bedste beslutning ????????????

DESIREE RINGTVED

FRANK JUUL 13. oktober 2019

Hej Simon – her en lille hilsen for at fortælle at jeg endelig er blevet fri af nikotin-afhængigheden, og det er jeg rigtig glad for:-) Det er lykkedes med hjælpen fra dig og en smule viljestyrke.  Der er nu gået 18 dage uden nikotin- præparater, og det bliver nemmere for hver dag, og jeg er overbevist om at jeg ikke kommer til at falde i, og begynder at ryge igen ? Jeg har, som aftalt for at få den livsvarige garanti), skrevet (SMS) til 7 af mine  nærmeste – de glæder alle sig på mine vegne ? Du kan nok forvente flere kunder/klienter, da flere af mine rygende venner gerne vil stoppe, og er interesserede i en hypnose session efter at have oplevet dine gode resultater ? Tak for hjælpen mh Frank Juul

FRANK JUUL

Mona Graae 24. september 2019

Kære Simon. Jeg har meget snart været ikke-ryger i 3 uger og nyder det i fulde drag, så Simon tusind tak for hjælpen, til at gøre mig til ikke-ryger. Det er mange år (næsten 40 år) siden jeg har haft det så godt og at det skulle være så nemt, havde jeg aldrig troet, så igen tak Simon. Alle de 7 jeg har skrevet til omkring, at jeg nu er ikke-ryger, støtter og bakker mig op i mit “nye” liv, som IKKE-ryger. Hypnosen har ligesom sagt til min hjerne (måske mit 13 årige jeg) , at jeg aldrig har røget, så jeg har ingen abstinenser, uro eller andet, så hygge for mig er bare det at leve et sundt og røgfrit liv. Jeg er mere glad, går og smiler for mig selv, når jeg går tur med min hund Polly og hun nyder også at mor er ikke-ryger, vi kan bedre trække vejret. Igen Simon tusind tak for hjælpen til mit nye sunde liv, som IKKE-ryger. Kærlig hilsen, Mona en glad ikke-ryger

Mona Graae

Gunner Jensen 18. august 2019

Hej Simon! Ja, nu er der gået mere end 14 dage siden jeg besøgte dig, hvor du behandlede en dårlig vane med tobaksrygning. Tusind tak for det. Vi prøvede også at bugt med alkoholvanen, men det er ikke rigtig lykkedes, vel nok fordi jeg har dulmet trangen til en smøg med en pilsner eller 2. Det må vi gøre noget ved lidt senere Men “trangknuseren” har jeg brugt mange gange til tobakstrangen, jeg har klippet rigtig mange smøger i stykker og det hjælper. Selv når fruen sidder og ryger ved siden af mig generer set ikke. Det værste er når vi skændes og det gør vi tit, al for tit. Jeg ville ønske at kunne gøre noget mere for hende, men hu vil ingenting? Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på mine breve, samt venner og bekendte jeg har talt med, det er dejligt. Du skal have tusind tak for hjælpen håber jeg må komme senere og få styr på øvrige problemer. Hilsen Gunner Jensen

Gunner Jensen

Bettina Christensen 19. juli 2019

Hej Simon, Jeg skulle jo skrive inden for 3 uger. Jeg er i USA og jeg syntes det er mega hårdt, ?? Vh Bettina

Bettina Christensen

Simone Chuntarawibool 11. juli 2019

Tak for sidst. Jeg var hjemme hos dig lørdag d. 22 juni 2019, og siden den dag er jeg ikke-ryger! Mine børn er meget glade og de er stolt af mig. Jeg er begyndt at dykke mere motion og spise sundere. Jeg har ændret min livstil og tænker meget over at jeg gerne vil leve længere og sundere sammen med min familie. Det har været svært nogle gange, og jeg tænker en gang imellem på cigaretter når jeg har det svært, men jeg ryger ikke. Jeg føler mig stærk når jeg klarer mig igennem de svære tider (rygetrang). Jeg har alle opbakning omkring rygstop og de er stolt af mig. Tak fordi du hjalp mig. Mvh. Simone

Simone Chuntarawibool

Peter Cornelius Sørensen 11. juli 2019

Nu er det godt 3 uger siden du var hos os. Tusind tak for hypnosen. Har overhovedet ikke haft lyst til rygning, har ikke kun skrevet til venner, men fortalt personligt til omkring 30 familie og nære venner, De støtter os enormt, ingen ryger når vi er sammen. Mvh Peter Cornelius Sørensen og Hanne Henriksen

Peter Cornelius Sørensen

Karin Høj 10. juli 2019

Hej! Simon, dette er min 19 dag som ikke ryger. Jeg har det fantastisk og som KOL patient kan jeg kun varmt anbefale alle rygere at besøge dig. Min livskvalitet er steget enormt. Tak til dig.

Karin Høj

Hanne Henriksen 9. juli 2019

Jeg er stadig røgfri hurra. Jeg har svært men klare det. Klapper mig selv på skulren. Har du et par redskaber der kunne bruges til hjælpe mig til ikke have det så svært. Men tak det hjalp med hypnose. Hav en god dag.

Hanne Henriksen

Anny Valentin 7. juli 2019

Hej Simon, stor tak. Nu er det 16 dage siden jeg fik hypnose og jeg er nu en glad ex ryger. Så stor tak til dig, jeg er glad og stolt over ikke at skulle tænde en cigaret igen.

Anny Valentin

Majbritt Nielsen 22. marts 2019

Hej Simon 7 – 3 – 19 var jeg hos dig for at stoppe med at ryge. Jeg har så været ikke ryger lige siden. Det er helt fantastisk. Tænk at jeg bare kan sige nej, når den lille tosse siger  nu skal vi ryge. Alle inkl. De 7 jeg har skrevet til er super positive og med kæmpe opbakning. Rygerne passer på ikke at ryge i nærheden af mig el.bare sige noget om rygning. Men det genere mig ikke. Jeg ved at kampen ikke er slut endnu men hvis det ikke bliver sværer end det har været indtil nu, så skal jeg nok klare den. Kæmpe  tak til dig for hjælpen. Hilsen Ex ryger Majbritt Nielsen

Majbritt Nielsen

Henriette Rosenørn-Due 21. marts 2019

Hej Simon 1000 tak for din kompetente hypnose (i morgen 3 uger siden). Jeg er stadig røgfri, og må sige, at dette er ikke mindre end fantastisk. Jeg har slet ikke haft abstinenser, og tror selv på, at dette er et permanent stop. Mvh. Henriette Due

Henriette Rosenørn-Due

Charlotte Erritzøe

Hej Simon, Tak for rygestop hypnosen d. 4/1. Nu er der snart gået 3 uger og jeg er fortsat IKKE-ryger. Jeg vil gerne takke dig for at ualmindelig behagelig oplevelse som har formået at fjerne min rygetrang. Det eneste jeg har kunne “døje” med har været min dårlige vane/dårlige rutiner, men når jeg så har stoppet op og tænkt tanken “at ryge en cigaret”, så har lysten bestemt ikke været der. Den er simpelthen blevet byttet ud med en kvalmende følelse. Min familie, mine venner og ikke mindst mine kollegaer har været en stor støtte. Og dem af de få der er tilbage som rygere, de har sågar spurgt til mit rygestop og har anbefalet dig til hver og en af dem. Jeg kan kun garantere dem et let rygestop uden trang til anden dårlig vane eller enorm vægtstigning 🙂   Tak Simon! Med venlig hilsen / Kind regards Charlotte Erritzøe

Charlotte Erritzøe

Michella Olsen 19. november 2018

Kære Simon, jeg vil gerne takke dig mange gange for den gang jeg kom for at stoppe med at ryge, for 2 uger siden. Du skal vide, at jeg stadig er ikke-ryger. Jeg er stadig sund og glad og jeg har det fantastisk. Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at gøre det så hurtigt og nemt. Jeg troede ikke det ville være så nemt og så sjovt at gøre. Alle andre har været så positive. Jeg har endda skrevet til 7 familiemedlemmer at jeg er ikke-ryger og de har været meget støttende hele tiden. Jeg vil gerne takke dig igen og håber at jeg forbliver ikke-ryger.

Michella Olsen

Susanne Schultz Hejselbæk 20. september 2018

Hej Simon Jeg ryger ikke, der er nogle gange krise men jeg tager bare en stor indånding og udånding.

Susanne Schultz Hejselbæk

Nanna Madsen 30. august 2018

Kære Simon, Mange tak for din hjælp til at få mig til at stoppe med at ryge. Det har været overraskende nemt.. jeg har dog været ved at falde i et par gange, men dine metoder -især “trangknuseren”- har været til stor hjælp disse tider. Jeg føler allerede jeg har mere tid i hverdagen og at jeg kan fordybe mig bedre, uden tanken eller lysten til en smøg, som distrahere. Jeg må være ærlig at indrømme at jeg ikke er 100% sikker på at jeg ikke falder i igen i fremtiden. -Men ved det er en negativ/”forkert” tanke, og at jeg nok sagens skal klare det! Jeg prøver at holde mig positivt til det. Samtidig får jeg også en masse støtte fra dem omkring mig, og de er jo alle stolte. Så tænker lidt jeg har noget at leve op til nu, så jeg vil holde det så længe som muligt i hvert fad. Mange tak for din hurtige og lette hjælp!

Nanna Madsen

Kirsten Houmann 29. april 2018

Kære Simon. Jeg vil gerne takke dig for min behandling hos dig d.23/4-18 for at stoppe med at ryge.Jeg er meget glad og lettet over at din behandling virker og jeg er blevet IKKE RYGER. Brevene jeg skulle skrive og trangknuseren har været gode værktøjer for at blive røgfri. Med stor og venlig hilsen fra Kirsten Houmann.

Kirsten Houmann

Helle Visholm 15. april 2018

Hej Simon Tusinde tak for din hjælp til mit rygestop. Det har været vildt nemt, har på ingen måde haft trang til at ryge,- heller ikke selvom jeg har siddet ved siden af rygere. Nyder min morgenkaffe uden cigaret, og har ikke kastet mig over en masse plader chokolade. Har anbefalet denne form for rygestop til stort set alle jeg kender, som stadigvæk ryger. Tak for denne gang,- sende mine rygevenner hen til dig 😀 Venlig hilsen Helle Visholm (ex-ryger)

Helle Visholm

Charlotte Wagner 1. januar 2018

Min søn bed negle og mere til. Simon havde én session med min søn og jeg tænkte at det ville blive svært at hypnotisere en distræt teenager. Men efter 3-4 uger holdt han stille og roligt op. Det var aldrig sket uden Simons hjælp. Jeg vil ikke tøve med hypnose-behandling en anden gang.

Charlotte Wagner