Rygestop – Livstidsgaranti! – Ring nu 22 21 37 81

Opdag hvordan du kan blive ikke-ryger på kun 2 timer!

New Scientist: “Hypnosis is the most effective way of giving up smoking”

New Scientist: Hypnose er den mest effektive metode til rygestop!

Hypnose er blevet anerkendt af mange undersøgelser som den mest effektive måde til rygestop. Faktisk har New Scientist siden 1992 sagt, at hypnose er den bedste måde at holde op med at ryge. Hypnose er meget kraftfuld. Metoden er særlig kraftfuld, da jeg går helt ind i detaljerne for at udrydde enhver mulig grund til, at du ryger. Vi fjerner den fysiske, psykologiske og vanlige afhængighed, så det er en hurtig, nem og kraftfuld metode til at stoppe rygning næsten automatisk.

Jeg har et fuldt opfølgningsprogram for at sikre succes. Du får en hotline, trangknuseren, og jeg tror også på min metode så meget, at jeg giver dig denne livstidsgaranti:

Jeg garanterer, at hvis du har et tilbagefald, får du en gratis back-up session for at holde dig på rette spor.

Denne garanti forudsætter selvfølgelig, at du følger hele mit rygestopprogram og udfører de øvelser jeg giver dig.

Hvad er hypnose?

At udføre hypnose er kunsten at optræde overbevisende som om det var et skuespil, en film eller en koncert. Det hele handler om, at du bliver revet med af dine følelser, præcis som når du ser en god optræden af den ene eller anden art. Vi kender alle hvor stort et indtryk en godt fortalt historie kan give og hypnose er udførelsen af en fælles historie, hvor du er hovedpersonen. Nogle gange dikterer hypnotisøren handlingen, mens det andre gange er dig, som kommer med inspirationen. Det er et samarbejde. Hele ideen med at sætte folk i hypnose, er at øge modtageligheden for forslag, så folk bliver opmærksomme på deres egne automatreaktioner.

Slip helt af med rygetrængen

Velkommen til Vester hypnose

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme.

Adresse

Østergade 66, st th
4000 Roskilde

Telefon

Disclaimer

Det skal understreges, at hypnose og sessioner ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved