CERTIFICERET HYPNOTERAPEUT OG HYPNOTISØR

SIMON VESTER CHRISTENSEN

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme, så folk får overskud til igen at se hinanden og sig selv som de smukke, lysende kraftværker de er og altid har været.

Hypnose forbinder os med den naturlige glæde i at følge forslag ved helt simple øvelser, som er fri for kritik, skyld eller skam. Det er nemt og man kan ikke fejle.

AFPRØVER HYPNOSETEKNIKKER I GADEBILLEDET

For hele tiden at holde mig skarp, udfordrer jeg jævnligt mig selv ved at gå ud på gaden for at spørge tilfældige mennesker, om de vil opleve tankens kraft. Se disse klip, som er optaget på Strøget i København, hvor jeg møder forskellige mennesker, der afprøver hypnose teknikker.

Se alle behandlinger

 

MIN MOTIVATION

Min far døde af kræft efter mange års rygning. Han blev 69 år og det var forfærdeligt at se ham blive ædt op indefra. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at forhindre det kommer til at ske for andre, så derfor har jeg valgt at specialisere mig i rygestop.

Mit virke som skuespiller, musiker og underviser giver mig de ideelle forudsætninger for at give dig en fantastisk oplevelse, som kan navigere dig venligt videre til det liv du altid har drømt om.

Oplev mig i mine forskellige roller på disse videoer: