Kontakt

Kontaktinfo

Telefon

22 21 37 81

E-Mail

simon@vesterhypnose.dk

CVR

39026791

Adresse

Østergade 66, st th
4000 Roskilde

Hypnotisør Simon Vester

Godt at se dig! Jeg hedder Simon. Jeg er certificeret hypnotisør og driver Vesterhypnose. Min klinik finder du i Roskilde, men jeg kører også gerne ud til dig. Lad os tale om det.

Bestil tid eller stil spørgsmål via formularen


  Diverse info om hypnose

  Informationscenter

  Indhold til hypnosen

  For at sikre det største udbytte af sessionen, er det bedst at begrænse sig til 1-2 hovedproblemer.

  Børn under 18 år

  Børn under 18 år skal være ledsaget af en voksen, medmindre andet er aftalt med forældre/værge.

  Meddeltagere

  Hvis du gerne vil følges af en ven eller et familiemedlem, en der kan støtte dig, en der er med dig under sessionen, så du kan få noget moralsk støtte, vil jeg være meget glad for det. Fortæl mig om det er noget du gerne vil gøre.

  Dokumentation

  Sessionerne optages på video. Optagelserne offentliggøres ikke og er kun til min personlige dokumentation for hvad der skete under sessionen, så jeg kan bruge det som grundlag for en eventuel senere session. Videoerne er ikke til salg og er helt fortrolige. Alle sessioner sker under almindelige regler for loyalitets- og tavshedspligt overfor mine klienter.

  Velkommen til Vester hypnose

  Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme.

  Adresse

  Østergade 66, st th
  4000 Roskilde

  Telefon

  Disclaimer

  Det skal understreges, at hypnose og sessioner ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

  © Designet af Plico A/S, All Rights Reserved