Hypnose FAQ

Spørgsmål og svar om Hypnose

Her kan du finde svar på de spørgsmål, du måtte stå med, inden du vælger at blive hypnotiseret. Er du interesseret i at komme i behandling eller har yderligere spørgsmål, så skal du endelig kontakte mig.

Spørgsmål #1

Kan alle opleve hypnose?

Ja, så længe de vil. Men en hypnotisør kan ikke få dig til at gå ind i hypnose mod din vilje.

Spørgsmål #2

Vil jeg være opmærksom?

Ja, du vil være mere opmærksom på, hvad der sker. Selv om dine øjne er lukkede, kan dine andre sanser øge deres bevidsthed.

Spørgsmål #3

Kan jeg huske, hvad der skete under hypnosen?

Ja og nej. Du vil huske mange ting, men ikke alt. Præcis som det sker i hverdagen.

Spørgsmål #4

Skal jeg være under hypnotisørens kontrol?

Nej. Du vil altid være i kontrol. Faktisk når som helst du vil, kan du åbne dine øjne.

Spørgsmål #5

Hvad sker der, hvis hypnotisøren får et hjerteanfald?

Selvom dette er meget usandsynligt, vil du blot åbne dine øjne og håndtere situationen som du ville gøre på et hvilket som helst andet tidspunkt.

Spørgsmål #6

Er hypnose farlig?

Nej, BMA (british medical association) har godkendt brugen heraf og Tryg Fonden har pr.24/10-2017 givet Assisterende professor Jonas Kristoffer Lindeløv, Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet 999.521 kr. til forsøg med hypnose mod hjerneskade. Du er tryg, da hypnose forekommer i livet naturligt.

Spørgsmål #7

Hvad skal jeg forvente, at hypnose er ligesom?

Det kan være en ganske almindelig oplevelse. Faktisk har du allerede været i hypnose, da det sker i aktiviteter som dagdrømme, når du læser en bog og endog nogle gange, når du kører bil.

Spørgsmål #8

Skal jeg acceptere alle de givne forslag?

Nej. Dit sind er stærkt og beskytter dig. Du vil afvise eventuelle forslag, der går imod din moral eller overbevisning. Selvfølgelig vil den professionelle hypnotisør aldrig forsøge at komme med skadelige forslag.

Spørgsmål #9

Hvad er hypnose da?

Hypnose kan være det tidspunkt, når vi sidder eller står et sted (hjemme eller arbejde), når vores sind begynder at vandre. Ofte vil en der bemærker din sindstilstand sige: “Hej, vågn op, du falder i staver”! Selv om vi bruger udtrykket uden nødvendigvis at tænke over det, er tilstanden meget hyppig. Især hos skolebørn. Du har været i trance eller hypnose og har været helt tryg, og da du besluttede at vende tilbage fra dine dagdrømme, gjorde du det.

Spørgsmål #10

Hvor mange sessioner skal jeg bruge?

Dette afhænger af problemets natur. Rygestop gennemføres normalt på kun en session.

Spørgsmål #11

Hvor længe varer en session?

Normalt vil det vare en time. En rygestopsession tager højst 120 minutter.

Spørgsmål #12

Hvor ofte skal jeg se hypnotisøren?

Dette afhænger af problemet og på dine fremskridt. Hvis du har brug for 2 eller 3 sessioner, vil hypnotisøren normalt se dig en gang om ugen. Men nogle kunder foretrækker to ugers mellemrum eller endda en gang om måneden.

ER hypnose noget for dig? – Lad os finde ud af det

Velkommen til Vester hypnose

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme.

Adresse

Østergade 66, st th
4000 Roskilde

Telefon

Disclaimer

Det skal understreges, at hypnose og sessioner ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved