HVAD ER HYPNOSE

At udføre hypnose er kunsten at optræde overbevisende som om det var et skuespil, en film eller en koncert. Det hele handler om, at du bliver revet med af dine følelser, præcis som når du ser en god optræden af den ene eller anden art. Vi kender alle hvor stort et indtryk en godt fortalt historie kan give og hypnose er udførelsen af en fælles historie, hvor du er hovedpersonen. Nogle gange dikterer hypnotisøren handlingen, mens det andre gange er dig, som kommer med inspirationen. Det er et samarbejde.

Hele ideen med at sætte folk i hypnose, er at øge modtageligheden for forslag, så folk bliver opmærksomme på deres egne automatreaktioner. Du kender måske fra skolen, at når du havde positive følelser overfor din lærer, så lærte du stoffet meget hurtigere og bedre. Når du udfører de øvelser jeg foreslår dig, vil det automatisk få dig til at stole mere og mere på de ting jeg gør og derfor vil din opfattelse af nye muligheder blive udvidet, så hvad der før syntes umuligt, vil nu være helt naturligt. Din hjerne bliver simpelthen til en lærdommens svamp i trancen og så gælder det bare om at give alle de vidunderlige forslag til dig, som vi er blevet enige om under for-samtalen. Du kan altid afbryde processen, hvis du beslutter dig for at holde fast i dine gamle overbevisninger.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM HYPNOSE

I Vesterhypnoses FAQ kan du finde svar på de spørgsmål, du måtte stå med, inden du vælger at blive hypnotiseret. Er du interesseret i at komme i behandling eller har yderligere spørgsmål, så skal du endelig kontakte mig.

Gå til Hypnose FAQ Kontakt

HVORDAN KAN HYPNOSE BIDRAGE TIL AT AFHJÆLPE MIT PROBLEM?

Føler du noget du ikke ønsker at føle? Gør du noget du ikke vil gøre? Er der noget du ikke gør selvom du burde gøre det? Er der noget du gerne vil gøre bedre? Jeg håndterer alle de ting du kan forestille dig, for det handler ikke om mine tanker om dig, men om din fantasi. Sammen kan vi åbne op for dine muligheder og finde nye måder at tænke på, som tjener dig, fordi følelser og alle dine sanser er en konstruktion. Højst sandsynligt er du i en tilstand af oplevelsesblindhed. Min mission er at åbne dine øjne og vække dine sanser, så du bedre kan se, hvad der er lige foran dig. Se eksempelvis på dette billede:

Hold musen over billedet.

Hvis det er første gang du ser disse formløse pletter, vil din hjerne arbejde hårdt på at finde mening i dem. Den vil forsøge at bruge tidligere erfaringer for at se om du har set noget lignende før. For at helbrede din oplevelsesblindhed se på billedet, der kommer, når du klikker her. Kom så tilbage til denne side. Du burde nu ikke længere se en formløs samling pletter, men et familiært objekt. På lignende måde kan jeg vise dig hvordan du ændrer dine følelser, sanser og overbevisninger med andre og vigtigere ting. Hvordan du simulerer din bedste virkelighed og udnytter hjernens neuroplasticitet.