Kontrol og stress

Om hypnosebehandlingen

Jeg går meget op i, at du føler dig helt tryg ved at afprøve hypnose ved Vesterhypnose. Du kan læse meget mere om hypnose, og få svar på dine spørgsmål i FAQ’en under info hypnose. 

Stress og vægtkontrol er kun eksempler på typiske problemer, men ring og fortæl hvad du gerne vil ændre.

Stress

Mindst hver tiende erhvervsaktive dansker er så stresset i sin dagligdag, at det går ud over evnen til at arbejde og fungere normalt i det hele taget. Der findes ikke pålidelige tal for konsekvenserne heraf, men flere hundrede tusinde mennesker har genererende stresssymptomer og har derved øget risiko for især depression, hjertekarsygdomme og for at få forværring af en i forvejen bestående sygdom.

Stress kan være utrolig invaliderende, og kan give sig til udtryk gennem en masse grimme både fysiske og psykiske symptomer. 

Folk der lider af stress klager ofte over hovedpine, søvnløshed, mavesmerter, manglende energi, manglende evne til at kunne overskue selv de mest simple arbejdsopgaver,
Søvnbesvær, Hjertebanken, træthed og depressionslignende fornemmelser.

Vægtkontrol

Er du kommet over vægten hvor du følte dig tilpas, og ønsker at tabe dig?

Har du forsøgt diverse slankekure uden de store resultater, eller hvor det har været vanskeligt for dig at overholde de udstukne regler?

Måske har du været igennem nogle svære ting, og har trøstet dig ved at spise lidt ekstra, eller lidt federe end du burde?

Måske har du fordrevet kedsomheden eller ensomheden ved at finde en ven i søde sager?

Uanset hvad, er hypnose et uhyre effektivt middel til at hjælpe dig med at opnå dit mål, og motivere dig til at opnå de resultater du ønsker.

Almindelig frygt og misforståelser

Hypnose er IKKE søvn

Du sover ikke. Du vil høre alt, hvad jeg siger. Faktisk vil du i mange henseender være mere opmærksom i hypnose, end du nogensinde har været før i dit liv. Du er måske opmærksom på ting som et ur, der tikker i baggrunden eller lyden fra gaden uden for.

Du glemmer IKKE (alt)

Du vil huske alt, hvad der er sket i slutningen af ​​sessionen. Lejlighedsvist kan jeg antyde, at du glemmer et par ting. Dette kan gøres for, at dit ubevidste sind har friheden til at håndtere de ting uden for din opmærksomhed uden nogen forstyrrelser. Men det er en sjælden lejlighed, når den slags sker.

Du mister IKKE kontrol

Dit ubevidste sind er der for at beskytte dig, for at passe på dig. Hvorfor ville det få dig til at bryde din moralske overbevisning? På samme måde som du ikke vil fortælle mig noget, du ikke har lyst til at fortælle mig.

Du vil IKKE afsløre dine dybeste hemmeligheder

Dine hemmeligheder forbliver dine hemmeligheder. Når alt kommer til alt er dit ubevidste sind til for at passe på dig, ikke for at passe på mig. Hvorfor skulle det afsløre hemmeligheder, som du ikke ønsker, at andre mennesker skal vide, hvis det passer på dig?

Du er IKKE godtroende eller dum

Der er tegn på, at der er en korrelation mellem intelligens og modtagelighed. Med andre ord, jo smartere du er, jo mere suggestiv er du tilbøjelig til at være. En del af det, der definerer intelligens, selvom det er en vanskelig ting at definere, er din evne til at have mange forskellige oplevelser og forstå dem og fordybe dig i dem. Det er, hvad forslag er designet til at gøre for at give dig et andet sæt oplevelser. Den anden ting ved intelligens er, at det giver dig mulighed for at sætte en model af verden på pause, en måde at tænke på og prøve forskellige modeller, indtil du finder den bedste til dine behov. Det er sådan, mennesker udvikler sig eller vokser; bliv mere intelligent eller find bedre løsninger på forskellige ting.

Du bliver IKKE fastlåst i hypnose

Du vil altid vågne op af hypnose. Det værste der nogensinde kunne ske, selvom jeg døde på stedet midt i vores hypnosesession, er at du bare ville døse hen i en vidunderlig søvn. Du ville vågne op en halv time eller en time senere, føle dig forfrisket og spekulere på, hvordan du mon kom herhen. Og det er det.

Slip helt af med rygetrangen

Velkommen til Vester hypnose

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme.

Adresse

Østergade 66, st th
4000 Roskilde

Telefon

Disclaimer

Det skal understreges, at hypnose og sessioner ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved