OM HYPNOSEBEHANDLINGEN

Jeg går meget op i, at du føler dig helt tryg ved at afprøve hypnose ved Vesterhypnose. Du kan læse meget mere om hypnose, og få svar på dine spørgsmål i FAQ’en under info hypnose.

Stress og vægtkontrol er kun eksempler på typiske problemer, men ring og fortæl hvad du gerne vil ændre.

STRESS

Mindst hver tiende erhvervsaktive dansker er så stresset i sin dagligdag, at det går ud over evnen til at arbejde og fungere normalt i det hele taget. Der findes ikke pålidelige tal for konsekvenserne heraf, men flere hundrede tusinde mennesker har genererende stresssymptomer og har derved øget risiko for især depression, hjertekarsygdomme og for at få forværring af en i forvejen bestående sygdom.

Stress kan være utrolig invaliderende, og kan give sig til udtryk gennem en masse grimme både fysiske og psykiske symptomer.

Folk der lider af stress klager ofte over hovedpine, søvnløshed, mavesmerter, manglende energi, manglende evne til at kunne overskue selv de mest simple arbejdsopgaver,
Søvnbesvær, Hjertebanken, træthed og depressionslignende fornemmelser.

Book dit opkald Ring på 22 21 37 81

VÆGTKONTROL

Er du kommet over vægten hvor du følte dig tilpas, og ønsker at tabe dig?

Har du forsøgt diverse slankekure uden de store resultater, eller hvor det har været vanskeligt for dig at overholde de udstukne regler?

Måske har du været igennem nogle svære ting, og har trøstet dig ved at spise lidt ekstra, eller lidt federe end du burde?

Måske har du fordrevet kedsomheden eller ensomheden ved at finde en ven i søde sager?

Uanset hvad, er hypnose et uhyre effektivt middel til at hjælpe dig med at opnå dit mål, og motivere dig til at opnå de resultater du ønsker.

Book dit opkald Ring på 22 21 37 81