OM HYPNOSEBEHANDLINGEN

Jeg går meget op i, at du føler dig helt tryg ved at afprøve hypnose ved Vesterhypnose. Du kan læse meget mere om hypnose, og få svar på dine spørgsmål i FAQ’en under info hypnose.

FYSISKE SMERTER

Fysisk smerte er et signal fra din krop, som skal gøre dig opmærksom på at passe på dig selv. Det er et godt system, som virker fremragende hos de fleste mennesker. Nogle gange kan der dog opstå smerte, som er både ubrugelig og unødvendig. Det kunne være fantomsmerter, migræner, eller smerter, hvor lægerne kun kan give kraftig medicin til at dulme, men samtidigt giver alvorlige bivirkninger. Det behøver du ikke at finde dig i, for hypnose kan med simple teknikker ofte helt fjerne den ubrugelige og unødvendige smerte, så du kan leve dit liv igen.

Du synes måske det lyder for godt til at være sandt, men din hjerne er indrettet til at fortolke virkeligheden og den fortolkning kan ændres. Alt det der eksisterer for din hjerne er gået igennem et filter, som kaldes din perception. I hypnose kan vi ændre denne perception og alt, som du troede var virkeligt – smerte, følelser, overbevisninger, frygt, kærlighed – er kun en blanding af kemikalier, neuroner og elektriske impulser og kan ignoreres. Lad mig vise dig hvordan ved at sætte dig i hypnose.

Book dit opkald Ring på 22 21 37 81

PSYKISKE SMERTER

Psykisk smerte kan være lige så alvorligt, hvis ikke værre end fysisk smerte. I form af sorg, traumer, ængstelighed, overdreven frygt og bekymringer kan smerten drive folk på randen af selvmord. Det gælder ikke kun for voksne, men også for børn og teenagere. Alt for tit, når jeg tager en vagt på Børnetelefonen i Valby ringer der et barn ind med selvmordstanker.

Jeg vil lære dig de mest kraftfulde og hurtige måder at reducere den smerte. Jeg bruger den seneste forskning i neurovidenskab og sind/krop medicin og du vil lære, hvordan du omdirigerer dine forbindelser i hjernen og ændrer tilvænnede mønstre, mens du styrker dig selv med de mest skarpe og brugbare processer, der er tilgængelige.

Ved at integrere teknikker fra klinisk hypnose, NLP, kognitiv, behavioristisk og energi psykologi kan du få den mest omfattende, livsændrende og positive hjælp, der er tilgængelig på markedet i dag.

Book dit opkald Ring på 22 21 37 81